FC Botosani

Grozavu acuza lipsa de inspiratie la finalizare

Sursă foto: fcbotosani.ro

FC Botosani a iesit din cursa pentru playoff dupa 0-1 in deplasare cu Dinamo, insa antrenorul Leo Grozavu considera ca prezenta in primele sase locuri s-a pierdut in alta perioada a sezonului.

“Traim dezamagirea unui rezultat nefavorabil. Mi-am felicitat jucatorii pentru atitudinea si n-am ce sa le reprosez. Cred ca i-am chinuit destul de mult pe Dinamo. Am avut ocazii, dar n-am fost inspirati la finalizare. Daca marcam, nu cred ca aveam cum sa mai pierdem”, a spus Grozavu dupa meciul de pe Arena Nationala.

“Am controlat prima repriza si am intrat destul de prost in a doua. Nu stiu din ce motive. Am echilibrat apoi jocul si pe final am avut doua situatii foarte mari. Au fost opt jocuri fara victorie si e clar ca nu in seara asta am pierdut calificarea in playoff. Nu ne predam pentru ca mai sunt puncte importante la agoniseala finala”, a adaugat tehnicianul echipei din Botosani.

FC Botosani ramane pe locul opt in clasament cu doua etape inaintea terminarii sezonului regulat.Grozavu acuza lipsa de inspiratie la finalizare