Liga 1

Dinamo ramane in lupta pentru playoff dupa 1-0 cu Botosani

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

La debutul lui Cosmin Contra pe banca tehnica a lui Dinamo, formatia din Stefan cel Mare s-a impus la limita, cu 1-0 (0-0), in fata celor de la FC Botosani si egaleaza Astra la puncte in clasament.

Prima ocazie de gol a meciului gazduit de Arena Nationala a fost ratata de oaspeti in minutul 10 prin Bus. Ramas singur in pozitie de finalizare, jucatorul venit in iarna la Botosani n-a gasit spatiul portii.

Vasvari, capitanul oaspetilor, a primit cel dintai cartonas al meciului in minutul 11 si, noua minute mai tarziu, il putea vedea pe al doilea la un hent intentionat. Centralul a judecat altfel faza spre nemultumirea dinamovistilor si meciul a continuat la egalitate numerica.

Botosaniul a fost echipa mai prezenta in joc in prima repriza si Roman trimitea alaturi in minutul 25 dupa o actiune prelungita de atac.

Dinamo nu si-a gasit cadenta, iar Nemec trecea pe sub centrarea lui Nistor in minutul 29 la cea mai consistenta actiune de atac a gazdelor.

Pana la pauza Botosaniul avea sa treaca in alte doua randuri pe langa deschiderea scorului. Mai intai Penedo a intervenit decisiv la centrarea lui Bus pentru Kuku, pentru ca un minut mai tarziu acelasi portar s-a opus la sutul lui Roman din lovitura libera.

Dinamo, exploziva dupa pauza

Contra si-a impulsionat jucatorii la cabine si Dinamo a iesit cu un alt suflu pe teren atacand in valuri poarta lui Albut. Revedeti aici cele mai importante faze ale meciului.

Hanca rata deschiderea scorului inca de la prima actiune de atac, dupa care la un minut distanta Palic sa nu prinda poarta la o faza si mai clara de gol din interiorul careului.

In minutul 64 Penedo a salvat-o pe Dinamo la o faza unu contra unu in fata lui Bus, dupa care Hanca a deschis scorul marcand unicul gol al meciului.

Penedo, cel mai bun jucator al lui Dinamo in acest meci, si-a mai salvat inca o data echipa la sutul aceluias Bus, dupa care Kuku a trimis in plasa laterala din interiorul careului.



Dinamo ramane in lupta pentru playoff dupa 1-0 cu Botosani