Liga 1

FC Botosani urca pe doi in playout dupa 2-0 cu ASA

Sursă foto: fcbotosani.ro

Debut cu stangul pentru Ionut Chirila pe banca tehnica a celor de la ASA Tg.Mures, vineri seara, in deplasare la Botosani.

Echipa din Moldova s-a impus, cu 2-0 (0-0), prin golurile marcate in partea secunda de Golofca si Vasvari, ultimul dintr-o lovitura de la 11 metri.

Aceasta dupa ce ASA Tg.Mures incepuse mai bine meciul cu o imensa ratare din partea lui Emil Dica in primele minute. Un sut din cativa metri mult peste poarta.

Gazdele au ratat la randul lor o mare ocazie in minutul 40 prin Roman la centrarea lui Morutan. Ramas liber in centrul careului, Roman a trimis mult peste poarta.

Acelasi Roman nu l-a putut invinge pe portarul Pap in minutul 27 cu un sut din interiorul careului, iar cei doi au fost protagonistii ultimei faze a reprizei, cand goalkeeper-ul muresean a blocat balonul de la picioarele incisivului mijlocas al gazdelor.

Golofca a deschis scorul dupa pauza cu un sut plasat din interiorul careului, iar Vasvari a stabilit scorul final inca din minutul 58 dintr-un penalty obtinut de Morutan.

FC Botosani urca pe locul doi in playout, in timp ce ASA ramane pe ultimul loc in clasament.



FC Botosani urca pe doi in playout dupa 2-0 cu ASA