Liga 1

FC Botosani si Gaz Metan raman neinvinse dupa meciul direct

Sursă foto: http://www.fcbotosani.ro

Etapa a 4-a din Liga 1 a continuat, sambata, cu meciul dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias, partida incheiata la egalitate, scor 1-1, dupa ce oaspetii au dechis scorul.

Pe o ploaie mocaneasca si un peisaj de toamna tarzie, mediesenii au deschis scorul prin Marius Constantin dupa o faza de la coltul terenului in minutul 19.

Un gol venit contrar cursului jocului, Botosani dominand startul partidei cu o mare ratare la sutul lui Miron de la peste 30 de metri in minutul 13.

Asa am trait Botosani - Gaz Metan

In partea secunda Botosani s-a chinuit pentru golul egalizator care in cele din urma a fost adus de Florescu. Executie spectaculoasa din interiorul careului cand mai erau sase minute din timpul regulamentar.

Botosani putea chiar sa castige meciul si sa treaca pe primul loc provizoriu in clasament, daca Golofca nu rata singur cu Plesca in minutul 87.

Punctul obtinut de Gaz Metan i se datoreaza in mare masura si portarului Plesca, acesta avand interventii dintre cele mai bune in acest meci.

Ambele echipe raman neinvinse dupa primele patru etape scurse din noul sezon de Liga 1.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Pap - Patache, Miron, Chindriş, Ţigănaşu (Holzmann ’77) - Rodriguez, Papa (Florescu ’74) - Ofosu, Ongenda, Ashkovski – Andronic (Golofca ’56).

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Pleaşcă, M. Constantin, R. Popa, Velisar - Droppa, I. Larie, Fofana (Romeo ’67) - Chamed, Sg. Buş (Dumitru ’60), Olaru (Drăghici ’78).

Cartonaşe galbene: Papa ’44, Golofca ’63, Chindriş ’73, Ongenda ‘90 / Pleaşcă ’46, Pleşca ‘85

Arbitru: Robert Dumitru.



FC Botosani si Gaz Metan raman neinvinse dupa meciul direct