Liga 1

FC Botosani revine de la 0-1 si castiga la Voluntari

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC/

Lanterna rosie FC Voluntari a deschis scorul in confruntarea cu FC Botosani din etapa a 15-a, meci castigat in cele din urma de moldoveni cu 2-1.

Liviu Gheorghe a deschis scorul dupa zece minute de la primul fluier al partidei.

Un avantaj pe care ilfovenii l-au mentinut pana in minutul 66, cand Miron a egalat cu o lovitura de cap dupa o faza fixa.
Dubla ocazie pentru Botosani in minutul 69. Mai intai Keyta a trimis din afara careului si Rimniceanu a deviat in transversala, pentru ca imediat dupa Ofosu sa reia cu capul de asemenea in bara transversala din centrarea lui Roman.

In minutul 84 Ofosu a ratat incredibil din cativa metri, o ocazie care a prefatat golul victoriei adus Botosaniului de autogolul lui Simonovski.

Voluntariul a cazut total pe final si Roman a ratat incredibil in minutul 88 dupa o centrare a lui Ofosu din flancul stang. Jucatorul revenit de la FCSB a ratat cu poarta goala din cativa metri.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Rîmniceanu - Struna, Achim, Balaur, A. Vlad - Căpăţână, Signorelli, I. Gheorghe – Costin (Benzar ’54), Papazoglou (Simonovski ’75), Ebralidze (Laidouni ’63).

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - Papa, J. Rodriguez - Roman, Ongenda (Cascini ’75), Ashkovski (Ofosu ’46) - Keyta (Moussa ’81).

Cartonaşe galbene: Papazoglou ’22, Struna ’53, Balaur ’67, Signorelli ’81, Căpăţână ‘90 / Rodriguez ’20, Keyta ’70, Roman ‘73.

Arbitru: Florin Andrei.



FC Botosani revine de la 0-1 si castiga la Voluntari