Liga 1

FC Botosani obtine victoria cu Hermannstadt in minutul 90+3

Sursă foto: https://www.facebook.com/fcbotosani/

Trei puncte uriase obtinute de FC Botosani, sambata, in meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, in etapa a 5-a din playout.

Italianul Diego Fabbrini a marcat unicul gol al meciului in minutul 90+3 cu un sut din 16 metri deviat in propria poarta de funadsul oaspetilor Alexandru Matel.

Un meci pe care Botosaniul l-a dominat de la un capat la altul si in care Hermannstadt a cautat sa obtina un punct prin adormirea jocului. Pana la urma calculele sibienilor s-au dovedit falimentare in acest meci.

FC Botosani a mai avut si o lovitura de la 11 metri ratata de Jonathan Rodriguez in minutul 67, cand sutul acestuia de la punctul cu var a fost respins de portarul advers Cabuz.

Asa am trait Botosani - Hermannstadt 1-0 in playout

Acelasi Cabuz se opusese deschiderii scorului in minutul 63 la sutul lui Mihai Roman din unghi.

In prima repriza Botosaniul a trecut in trei randuri pe langa deschiderea scorului, la reluarea lui Ongenda pe langa poarta (25), la capul lui Golofca din plonjon (32) si la reluarea lui Miron (34) dupa o centrare din corner.

FC Botosani obtine astfel primul succes din playout si urca pe locul patru, cu 22 puncte.

Hermannstadt ramane singura echipa fara victorie in faza playout a campionatului in continuare pe locul de baraj.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Fraisl – Patache, G. Miron, Burcă, Soiledis (Holzmann ’53) – E. Papa, J. Rodriguez, Fabbrini – Golofca (Roman ’59), L. Fulop (Oaidă ’77), Ongenda. Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Hermannstadt: Cabuz - Măţel, Mijuskovic, Dandea, I. Stoica, Tătar - L. Dumitriu, Moreira (Dîlbea ’64), Serediuc (Petrescu ’87) - Blănaru, Lendric. (Tsoumou ’73) Antrenor: Vasile Miriuţă;

Cartonaşe gallbene: Roman ’90 / Dandea ‘6, Stoica ‘39, Dîlbea ’67, Tătar ‘68;

Arbitru: Sebastian Colţescu.



FC Botosani obtine victoria cu Hermannstadt in minutul 90+3