Liga 1

FC Botosani obtine victoria cu Dunarea Calarasi

Sursă foto: fcbotosani.ro

La ultimul meci din 2018 FC Botosani a invins-o pe Dunarea Calarasi, cu 1-0, intr-o partida din etapa a 21-a in Liga 1 Betano.

Singurul gol al meciului a fost marcat de francezul Ongenda, cu o lovitura de cap in minutul 36 din centrarea lui Golofca de pe flancul stang.

Oaspetii au ratat egalarea in finalul primei reprize la lovitura libera excelent executata de Souda, insa Walace nu a prins poarta cu o reluare din sase metri.

Ongenda a trecut pe langa prima dubla din Liga 1 Betano in minutul 69, cand a patruns in careu si a cautat vinclul cu un sut plasat.

Terenul inghetat a pus probleme de echilibru ambelor echipe, de aici rezultand un meci mai mult de lupta.

FC Botosani ia o gura importanta de oxigen inaintea vacantei de iarna prin obtinere celor trei puncte, in timp ce Dunarea Calarasi va petrece pauza competitionala pe loc de baraj.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Pap - Soiledis, Burcă, Miron, Patache - Rodriguez - Fabrini (Papa '73), Fulop (Târşa '82) - Golofca, Roman (Trujic '67), Ongenda. Antrenor: Liviu Ciobotariu;

Dunărea Călăraşi: Popa - Gligorov, Dobrosavlevici, Walace, Mendy -A. Munteanu (V. Munteanu '58), Honciu, Bourceanu, Buzan (Carnat '46) - Ndiaye (Alexandru '70), Souda. Antrenor: Dan Alexa;

Cartonaşe galbene: Patache '69, Târşa '90+2 / Mendy '65, Alexandru '90+5;

Iulian Călin (arbitru).



FC Botosani obtine victoria cu Dunarea Calarasi