Liga 1

FC Arges – FC Botosani 0-1. Moldovenii au marcat in urma singurului lor corner

Seara de vineri in CASA Liga 1 a continuat cu duelul din Trivale dintre FC Arges si FC Botosani, un meci decis de o faza fixa.

FC Botosani a deschis scorul cu doua minute inaintea pauzei prin Edjouma dupa o faza fixa de la coltul terenului. Avea sa ramana de altfel si singurul corner al meciului pentru echipa lui Marius Croitoru. Gazdele au beneficiat de zece cornere, toate ramase fara rezultat pe tabela.

Oaspetii au fost aproape sa-si dubleze avantajul la prima faza a partii secunde, cand Greab a blocat in extremis reluarea lui Racovitan ajuns surprinzator in pozitia unui varf de atac.

In minutul 67 Florescu a scapat singur cu portarul si a fost aproape sa marcheze golul desprinderii pentru FC Botosani. Interventie senzationala a fundasului dreapta pitestean Tofan, care a respins cu capul de pe linia portii.

FC Arges a ratat cea mai mare ocazie prin Dumitrascu cand mai erau 13 minute din meci. Sutul acestuia din afara careului a fost respins de portarul Pap cu o mana peste transversala.

Pana la final tabela a ramas nemodificata si FC Botosani obtine a doua victorie consecutiva pe terenul din Trivale, dupa 3-2 in sezonul regular precedent.

Este si o revansa a moldovenilor pentru esecul de pe teren propriu (0-1) in fata celor de la FC Arges.

FC Botosani ramane astfel neinvinsa in meciurile disputate in deplasare, ajungand la cinci victorii, toate la limita, si trei remize.

In urma acestui succes FC Botosani isi consolideaza locul patru in clasament, cu 27 de puncte.

Caseta tehnica

FC Arges: Greab – Tofan, Turda, Miguel, Latovlevici (Musat 79’) – Honciu (Boldor 78’), Dumitrascu – Isfan, Palic (Said 58’), Teles (Dumitru 58’)– Fatai (Fatai 70’). Antrenor: Andrei Prepelita.

FC Botosani: Pap – Braun, Racovitan, Dawa, Seroni – Papa, Edjouma, Tiganasu – Ongenda (Patache 89’), Mateus Santos (Fili 58’), Florescu. Antrenor: Marius Croitoru.

Cartonase galbene: Seroni (52’) / Miguel (89’).

Arbitri: Adrian Cojocaru (centru) – Sebastian Gheorghe, Marius Badea (asistenti).



FC Arges – FC Botosani 0-1. Moldovenii au marcat in urma singurului lor corner