Liga 1

'Eu zic ca ar trebui creata o noua distinctie ,,Steaua Deaconu" [...] 'Cunosc un "Steaua Romaniei" care a avut marele merit ca si-a indeplinit obligatiile dintr-o licitatie de stat'

Majoritatea cititorilor Onlinesport.ro critica pe forum decorarea cu 'Steaua Romaniei' oferita de Basescu lui Deaconu. Iata cateva pareri interesante scrise de membrii nostri de ieri seara si pana astazi dimieata.
Rossi:
PREMIEREA ARBITRULUI DEACONU , ESTE DE FAPT O INDICATIE "DE SUS" PENTRU COMISIA DE DISCIPLINA
Cred ca nimeni nu mai are nici un dubiu in ce priveste verdictul ...
Base se pare ca avea ceva datorii la Becali ...

JJ:
Decorat pentru ca a facut ce-a vrut, alegand una din cele 3 solutii pe care le avea la indemana? Nu mi se pare normal, insa sincer cred ca sunt alte decoratii date de Basescu/Iliescu, care au si mai putina logica. Cunosc un "Steaua Romaniei" care a avut marele merit ca si-a indeplinit obligatiile dintr-o licitatie de stat.

Moty:
eu am fost de acord cu decizia lui Deaconu, dar de aici si pana la a-l decora...

robyyy:
se vede pe fatza lui cat de bleg e..si aproape plangea de la o bricheta ...da merita medalie pt curaj

d3d3:
La noi ca la nimeni.

rob_din:
Dar pana la urma care e explicatia oficiala?
A fost decorat fiindca a avut curaj am inteles . Bun dar curaj sa ce? Curaj sa opreasca meciul? Dar ce Giulestiul e Afganistan iar Copos Bin Laden? Nu cred ca a fost in pericol de moarte fiindca a oprit meciul. Ba din contra, ii merge foarte bine.

imacandi:
Bine ca a oprit dar pana la a fi decorat e cale lunga.

Sezione:
Penibil....Sa decorezi un arbitru pentru un motiv imbecil....

Nightwish:
E tampit Base, chiar nu-si da seama ca daca se implica in asa ceva nu are decat de pierdut??? O sa-l voteze.. arbitrii

Tyler Durden:
Eu zic ca ar trebui creata o noua distinctie ,,Steaua Deaconu" (nu e o ironie, m-am gandit la ceva analog celebrului ordin ,,Steaua Republicii Socialiste Romania"), de care sa beneficieze doar inimile neinfricate gen Deaconu.

Pentru a citi alte comentarii, accesati acest link, pe subiectul dedicat aflat pe Forumul Onlinesport.ro.


'Eu zic ca ar trebui creata o noua distinctie ,,Steaua Deaconu" [...] 'Cunosc un "Steaua Romaniei" care a avut marele merit ca si-a indeplinit obligatiile dintr-o licitatie de stat'