Liga 1

Dunarea Calarasi pleaca neinvinsa din Gruia cu CFR Cluj

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Liderul din Liga 1 a pierdut doua puncte mari pe teren propriu, sambata seara, in meciul contra nou-promovatei Dunarea Calarasi, intr-un meci din etapa a 15-a din Liga 1 Betano.

Pentru a doua oara in acest sezon cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 0-0, iar CFR Cluj risca sa fie egalata la puncte dupa aceasta runda, in eventualitatea in care cei de la FCSB ar obtine victoria in derby-ul cu Dinamo.

Straton a facut un meci mare si a inchis poarta celor de la Dunarea Calarasi, iar atunci cand era batut, cum s-a intamplat in minutul 45, Bourceanu a pus un picior providential si a blocat sutul lui Tucudean.

Cei de la CFR Cluj ratasera prima mare ocazie in minutul 18 prin fundasul golgeter Vinicius.

In partea secunda, minutul 61, acelasi Straton s-a opus golului la reluarea lui Omrani, pentru ca in secventele de prelungire ale meciului Tucudean sa rateze incredibil din sase metri cu o reluare spectaculoasa pe spate.

Dunarea Calarasi a incheiat meciul in inferioritate numerica, dupa ce Alex Munteanu a fost eliminat din joc.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Djokovic, Culio – Omrani (Urko Vera ’72), Deac, Păun (Mailat ’63) – Ţucudean. Antrenor: Antonio Conceicao;

Dunărea Călăraşi: Straton – Gligorov, Walace, Dobrosavlevici, Mendy – Cucu (Puşcaş ’64), Bourceanu – Carnat, Clemence (Honciu ’72), Keyta (Munteanu ’81) - Ndiaye. Antrenor: Dan Alexa;

Cartonaşe galbene: / Gligorov ’55, Cucu ’64, Straton ‘90+4;

Cartonaş roşu: Munteanu ‘90+4;

Arbitru: Marcel Bîrsan.



Dunarea Calarasi pleaca neinvinsa din Gruia cu CFR Cluj