Dinamo

Ovidiu Burcă: ”Sunt dezamăgit”

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial/

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB și ajunge la 11 etape fără victorie în Liga 1.

 

O înfrângere despre care a vorbit și antrenorul Ovidiu Burcă, un tehnician despre care înaintea duelului cu rivala roș-albastră se specula că ar urma să fie debarcat în eventualitatea unui eșec.

Burcă nu și-a ascuns dezamăgirea după meciul din etapa a 17-a și spune că unii dintre jucătorii săi nu s-au ridicat la nivelul unui asemenea meci.

”Sunt dezamăgit! În primul rând de faptul că unii jucători nu au avut curajul pe care trebuiau să îl aibă la un asemenea meci. Pe de altă parte, echipele care joacă cu noi înscriu eurogoluri.

”Am încercat să aduc în teren jucători cu calităţi de atac, ofensive. Am jucat cu cei trei în faţă. Nu ştiu, ne trebuie mai multă forţă, mai multă claritate la centrul terenului, de control mai bun.

”Nu poţi pune degetul pe o singură problemă. Ar trebui să avem 11 jucători care atacă şi 11 jucători care se apără. Am avut aşteptări foarte mari de la meciul ăsta, dar vedem în viitor ce se va întâmpla. E o situaţie deloc uşoară, ştiam că va fi aşa, dar parcă e şi aşa, nu ştiu, o energie negativă”, a spus Burcă după meciul cu FCSB.



Ovidiu Burcă: ”Sunt dezamăgit”