Dinamo

Mircea Rednic: "Am ajuns sa ne bucuram ca n-am luat gol"

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Dinamo n-a obtinut decat o remiza pe teren propriu cu nou-promovata U Craiova 1948, dar punctul adaugat in clasament este pretuit de antrenorul Mircea Rednic.

"Rezultat nefast, dar totusi am luat un punct si n-am luat gol. Din punctul asta de vedere n-am ce sa le reprosez. Echipa s-a aparat bine. A fost un meci pe contre, un meci deschis. Din moment ce portarul lor a fost jucatorul meciului, cred ca asta spune multe. Cred ca meritam sa castigam la ocaziile pe care le-am avut, dar trebuie sa o bagi in poarta.

"Jucatorii trebuie sa fie mult mai responsabili si mai concentrati. Eu stiu ca e o presiune mare pe noi si ca din cauza asta apar greseli in joc chiar si la jucatorii cu experienta. Mergem inainte si incercam sa luam acele trei puncte pe care ni le dorim. O sa vina si suporterii poate. La 21 pleaca, ah ok. E o situatie mai delicata. Am ajuns sa ne bucuram ca n-am luat gol, asta e", a declarat Mircea Rednic dupa meciul cu U Craiova 1948.

"Eu n-am venit la Dinamo sa castig bani. Nici nu m-am asezat bine si am dat 20.000 (n.r. - euro)", a adaugat Rednic inainte sa dispara subit din cadru.

Dinamo ramane penultima in clasament dupa 17 etape, cu doar noua puncte adunate dupa doua victorii si trei remize.



Mircea Rednic: "Am ajuns sa ne bucuram ca n-am luat gol"