Liga 1

Dinamo – Voluntari. Criza de puncte in ambele tabere

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Etapa a 11-a din Liga 1 este deschisa de meciul din Stefan cel Mare dintre Dinamo si FC Voluntari, doua echipe din subsolul clasamentului.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Dinamo - Voluntari

Voluntari vine pe terenul lui Dinamo din postura de lanterna rosie a campionatului si in mare foame de puncte.

Nici Dinamo nu sta prea bine, desi dupa instalarea lui Dusan Uhrin jr. “cainii” au reusit sa gaseasca un echilibru dupa inceputul dezastruos de sezon.

Dinamo are o singura infrangere pe teren propriu in ultimele 12 confruntari. Acel 0-2 cu Universitatea Craiova din prima etapa a actualei editii de campionat.

Voluntari, de cealalta parte, a bifat un singur succes in ultimele noua deplasare (3-1 cu FCSB), in rest acumuland trei remize si cinci infrangeri.

O statistica interesanta arata ca Dinamo este echipa cu cel mai slab atac din Liga 1 in primele 45 de minute. Doar doua goluri marcate de alb-rosii in primul mitan.

Voluntariul are cel mai slab atac din Liga 1, cu doar sapte goluri marcate, dar si cea mai slaba aparare, cu 23 de goluri primite. 14 dintre acestea in deplasare.

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 12 ori în principala competiţie internă, de 11 ori au câştigat bucureştenii, iar un joc s-a terminat la egalitate.

Singurul punct scos de Voluntari pe terenul lui Dinamo a fost obtinut la chiar ultima confruntare directa, un 0-0 pe 31 mai 2019.



Dinamo – Voluntari. Criza de puncte in ambele tabere