Liga 1

Dinamo – UTA 2-2. Aradenii au egalat la ultima faza

Sursă foto: https://www.facebook.com/lpf

Condusa cu 2-0 si cu un jucator mai putin din finalul primei reprize, UTA a plecat cu un punct din Stefan cel Mare.

David Miculescu a fost eroul aradenilor cu cele doua goluri marcate in partea secunda.

Dinamo ramane fara victorie in ultimele opt meciuri de campionat si nu reseste sa paraseasca zona fierbinte a clasamentului din CASA Liga 1.

Instalarea lui Mircea Redic pe banca tehnica a schimbat jocul lui Dinamo si “cainii” deschis repede scorul prin Torje, in minutul 7, cu un sut deviat din interiorul careului.

Sorescu a ratat singur cu portarul Iacob, in minutul 23, la pasa lui Ivanovski, dar nu avea sa fie ultima mare ocazie a meciului.

UTA a ramas in inferioritate numerica in finalul primei reprize, cand Batha a fost eliminat cu rosu direct pentru o lovitura in figura lui Filip la un duel pentru balon in zona de la centrul terenului.

Partea secunda a debutat cum nu se poate mai bine pentru Dinamo. Rusul Shlyakov l-a faultat in careu pe Filip si Sorescu a transformat lovitura de la 11 metri, trecandu-si in cont al saselea gol al sezonului.

UTA a redus din diferenta prin Miculescu, in minutul 67, la o faza in care portarul dinamovist Iliev a respins in fata sutul lui Ubbink. Din cadere decarul Batranei Doamne a reusit sa trimita mingea in poarta.

Minutul 75 a adus o ratare demna de CNN, dupa ce Sorescu si Moldoveanu au scapat singuri spre poarta. Moldoveanu a calcat pe minge in momentul sutului, a continuat cu Sorescu care a tras peste poarta.

La ultima faza a meciului Filip a gresit in propriul careu si Miculescu a egalat in al cincilea minut de prelungire.

Caseta tehnica

Dinamo: Iliev – A. Radu, R. Popa, R. Grigore, St. Filip – Itu (Moldoveanu ’67), Răuţă, Bani (Creţu ’46, Dudea ’84) – Torje (Amzar ’83), Ivanovski (Ţîră ’78), Sorescu. Antrenor: Mircea Rednic.

UTA Arad: Fl. Iacob – Erico, Baravykas (Bustea ’80), Benga, Şliakov – Isac (Miculescu ’46), Batha – Antal (Vorobjovas ’46), Ubbink, Roger – Hora (Dangubic ’46). Antrenor: Laszlo Balint.

Cartonaşe galbene: Filip ’70, Ivanovski ’74, Moldoveanu ‘75/ Iacob ‘45+2.

Cartonaş roşu: Bartha ‘45+2.

Arbitri: Marian Barbu – Valentin Avram, Andrei Contrantinescu – Marcel Bîrsan.



Dinamo – UTA 2-2. Aradenii au egalat la ultima faza