Liga 1

Dinamo rateaza playoff-ul al treilea sezon la rand. Voluntari, prima victorie din istorie in fata ”cainilor”

Sursă foto: https://www.facebook.com/VoluntariFC

Dezastru in Stefan cel Mare dupa ce Dinamo a pierdut, duminica, in fata ultimei clasate FC Voluntari, cu 1-2, intr-un meci din etapa a 24-a in Liga 1.

Asa am trait Voluntari - Dinamo

O infrangere care pune capat sperantelor pentru Dinamo la o clasare in primele sase pozitii la finalul sezonului regular.

FC Voluntari a revenit de la 0-1 si a invins-o pentru prima data in istorie pe Dinamo prin reusitele lui Tira si Tudorie.

Dinamo deschisese scorul prin Sorescu in minutul 38 cu o reluare din sase metri.

O faza petrecuta la un minut distanta dupa ce ilfovenii ratasera deschiderea scorului prin Simonovski. Reluarea atacantului macedonean s-a dus in bara portii dinamoviste.

Dinamo ramasese in inferioritate numerica din mintuul 73, cand Skovajsa a incasat al doilea galben si a fost eliminat dupa un fault grosolan asupra lui Tira, nou intrat la Voluntari.

Voluntari a ratat egalarea din lovitura libera obtinuta de Tira, numai ca sutul lui Eric de Oliveira a lovit bara!

La trei minute dupa acest moment Voluntariul a restabilit egalitatea prin Tira cu un sut din interiorul careului din pasa lui Capatana. Atacantul ilfovean l-a ridiculizat pe Popescu si a finalizat ca in curtea scolii la coltul lung.

In minutul 80 cei de la Voluntari au dat lovitura prin Tudorie care a finalizat cu un exterior de senzatie din interiorul careului. Pasa decisiva oferita de acelasi Tira, jucatorul care a schimbat radical fata jocului ilfovenilor.

Caseta tehnica

FC Voluntari: Cojocaru – Struna, Paşcanu, Achim, Kocic – Gorobsov (Tudorie ’78), Pablo de Lucas – Căpăţînă, Eric, Ion Gheorghe (Sanoh ’56) – Simonovski (Ţîră ’71). Antrenor: Mihai Teja.

Dinamo: Piscitelli – Kostrna, M. Popescu, Grigore, Skovajsa – Mrzljak, Răuţă  (Popa ’82) – Mihaiu, Fabbrini, Sorescu – Perovic. Antenor: Dusan Uhrin.

Cartonaşe galbene: Eric ’87, Ţîră ‘90+4 / Skovajsa ’65, ’72, Popescu ‘87

Cartonaş roşu: Skovajsa ‘73

Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Ciprian Florin Danşa, Marius Nicoară – Lucian Rusandu.



Dinamo rateaza playoff-ul al treilea sezon la rand. Voluntari, prima victorie din istorie in fata ”cainilor”