Liga 1

Dinamo pierde pe Arena Națională cu echipa lui Mititelu

Sursă foto: https://www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial/

Execuția spectaculoasă reușită de William Baeten a făcut diferența în meciul dintre Dinamo și FCU 1948, meci disputat, vineri seara, pe Arena Națională, în etapa a 9-a din Liga 1.
Cum arată clasamentul actualizat după acest meci

Un meci extrem de slab în prima parte, cu puține faze de poartă, dar care s-a aprins în partea secundă.

Dinamo a avut primul corner din meci abia la șase minute după reluare, când șutul lui Bani a fost deviat de un apărător advers.

În minutul 61, cei de la FCU 1948 au deschis scorul prin Baeten, jucător care a preluat pe piept și a prins un voleu de zile mari de la aproximativ 25 de metri în zona centrală.

Anterior, portarul dinamovist Golubovic blocase in extremis singur cu Van Durmen la pătrunderea jucătorului în albastru.

Prima ocazie a lui Dinamo a venit abia în minutul 78 la șutul lui Politic din afara careului. Mingea a fost respinsă in extremis de portarul Popa.

Acesta avea să rămână singurul șut pe poartă trimis de dinamoviști, în pofida unei posesii net superioare (61%).

Pentru FCU 1948 este a doua victorie consecutivă cu Florin Drăgan pe bancă. Acesta asigură interimatul după despărțirea de Nicolae Dică.

Așa am trăit Dinamo - FCU 1948

Caseta tehnică

Dinamo: Golubovic – Lucas Araujo, Bena, Homawoo - Cr. Costin, A. Bani (Goncalo Gregorio 63), Larrucea, C. Ilic, Amzăr – Ghezali (Hakim Abdallah 83), Politic. Antrenor: Ovidiu Burcă.

FCU 1948: R. Popa – Compagnucci (R. Negru 46), Lacroix, Danny Henriques, Mascarenhas - Dr. Albu (Vl. Pop 77), V. Achim – Sidibe (Padula 77; Jibril Ibrahimi 84), Baeten, Van Durmen - Chiţu. Antrenor: Florin Drăgan.

Cartonaşe galbene: Politic 90+6 / Padula 79, V. Achim 90+2.

Arbitri: Florin Andrei - Adrian Vornicu, Alexandru Vodă.



Dinamo pierde pe Arena Națională cu echipa lui Mititelu