Liga 1

Dinamo nu convinge la primul meci cu Rednic si ramane pe loc de baraj

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Ultimul meci al etapei a 12-a din Liga 1 Betano le-a adus fata in fata pe Dinamo si Dunarea Calarasi, echipe care au remizat, scor 1-1, in Soseaua Stefan cel Mare.

Oaspetii au deschis scorul prin Mediop in minutul 22 dupa o gafa monumentala comisa de Mezague, unul dintre aparatorii centrali ai lui Dinamo.

La zece minute dupa pauza Dinamo a reusit egalarea prin Popa, jucator pe care Mircea Rednic l-a introdus in teren in debutul reprizei in locul lui Gomelt.

Dinamo a ratat golul de 2-1 in minutul 89 prin Salomao si Hanca. Primul a patruns pe contraatac si l-a luat la tinta pe portarul Straton. Mingea a ramas in careul oaspetilor, iar Hanca a trimis in bara!

Munteanu de la oaspeti a fost eliminat in minutul 90+4 cu rosu direct pentru proteste.

Dinamo ramane pe locul 12, pozitie de baraj la finalul sezonului, si are in continuare cea mai slaba aparare din Liga 1 Betano, cu 20 de goluri primite. Vedeti mai multe Pariuri pe fotbal la 888sport.

Dunarea Calarasi se mentine pe locul 9, cu 15 puncte.

Caseta tehnica

Dinamo Bucureşti: Penedo - Hanca, M. Popescu, Mezague, Olteanu – Salomao, Cooper, Gomelt (Popa '46), Sorescu (Delorge '70) – Subotic (Moldoveanu '58), Grozav. Antrenor: Mircea Rednic

Dunărea Călăraşi: Straton – Gligorov, Şeroni, Dobrosavlevici, Ispas – Bourceanu (Cucu '59) – Al. Munteanu, Honciu (Clemence '85), Pană, Cârnaţ (Simion '81) -  Ndiaye. Antrenor: Dan Alexa

Cartonaşe galbene: Sorescu '47, Hanca '58 / Pană '21, Honciu '37, Ispas '53, Munteanu '90+3

Cartonaş roşu: Munteanu '90+3

Arbitru: Alexandru Tudor.



Dinamo nu convinge la primul meci cu Rednic si ramane pe loc de baraj