Liga 1

Dinamo invinge Iasiul cu doi oameni in plus si un penalty discutabil

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Trei puncte uriase obtinute de Dinamo, sambata seara, pe teren propriu cu CSM Poli Iasi, scor 2-1, intr-un meci din etapa a 19-a.

Panica in careul dinamovist la centrarea lui Cristea pentru Jo in fata portii, insa atacantul brazilian a trecut pe sub minge.

Doua minute mai tarziu Dinamo deschidea scorul prin Filip, fundasul stanga reprofilat mijlocas la inchidere pentru aceasta partida si care a aparut surprinzator in fata portii iesene.

Ocazie din nimic pentru CSM Poli Iasi la jumatatea reprizei dupa o minge centrata din lovitura libera. Penedo a scapat mingea din maini si Frasinescu reia slab spre poarta.
Egalarea a venit cu trei minute inaintea pauzei la devierea lui Platini dupa sutul trimis spre poarta de Jo Santos.

In debutul partii secunde echilibrul numeric al meciului s-a rupt devreme, Cioinac fiind eliminat pentru injurii aduse centralului Coltescu, dupa ce acesta acordase penalty pentru Dinamo la patrunderea lui Salomao si un presupus fault comis de Tiago.

Anton a transformat de la punctul cu var si i-a readus zambetul pe fata lui Miriuta, tehnician care traieste finalul de an sub spectrul demiterii in eventualitatea in care nu o va aduce pe Dinamo pe pozitii de playoff.

CSM Poli Iasi a incheiat meciul cu doi oameni mai putin pe teren, dupa ce Frasinescu a primit al doilea galben pentru o interventie in marginea terenului in minutele de prelungire. Pe primul il vazuse in minutul 43.

Caseta tehnica

Dinamo: Penedo - Romera, Nedelcearu, Katsikas, M. Oliva (Nica '61) - P. Anton, St. Filip - Hanca (Corbu '88), Rivaldinho (Şerban '73), Salomao - Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă

CSM Poli Iaşi: Koselev - Tiago (Ştefănescu '57), Ov. Mihalache, Frăsinescu, Sin - Qaka, Cioinac - Jo Santos, Platini (Danale '80), Panţîru - A. Cristea (Cisse '64). Antrenor: Flavius Stoican.

Cartonaşe galbene: St. Filip '6, Şerban '87 / Jo Santos '31, Frăsinescu '45, '90+2, Mihalache '50, Cioinac '50, Qaka '58, A. Cristea '59.

Cartonaşe roşii: Cioinac '51, Frăsinescu '90+2.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Adrian Ghinguleac, Mircea Grigoriu - Adrian Cojocaru.



Dinamo invinge Iasiul cu doi oameni in plus si un penalty discutabil