Liga 1

Dinamo castiga derby-ul bucurestean cu Juventus

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Singurul derby bucurestean din Liga 1 Betano din a doua parte a campionatului a fost castigat de Dinamo, cu 2-0, la Voluntari contra celor de la Juventus.

Ambele goluri ale lui Dinamo au fost reusite in partea secunda a meciului. Mai intai Popescu a trimis cu capul pentru 1-0 in minutul 64 dupa o centrare din corner.

Apoi, in minutul 72, Nistor a majorat avantajul lui Dinamo cu un sut din interiorul careului la pasa lui Hanca.

Constantinescu ratase la 0-0, in prima repriza, cea mai mare ocazie pentru Juventus cu un sut in bara dupa o faza de contraatac pornita de la mingea pierduta de May la centrul terenului.

Portarul gazdelor Draghia a intervenit salvator in debutul meciului opunandu-se golului la suturile lui Handa (min.13) si Popa (min.17).

Caseta tehnica

Juventus Bucureşti: Drăghia - Kardes, Leca, Wallace, D. Popescu - Balgiu, V. Gheorghe (Ilie '67) - Drăghici, Băjenaru, Nicoară (Neacşu '90) - M. Constantinescu (Ciobanu '82). Antrenor: Marius Baciu;

Dinamo: Penedo - Corbu, Popescu, Katsikas, Olteanu - Palic (Dudea '70), Mahlangu, Nistor - Hanca (Longher '84), Popa (Pesici '80), Salomao. Antrenor: Florin Bratu;

Cartonaşe galbene: Constantinescu '71 / Corbu '32;

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru.

Dinamo isi consolideaza primul loc in clasamentul din playout, in timp ce Juventus se indreapta cu pasi repezi spre Liga 2.



Dinamo castiga derby-ul bucurestean cu Juventus