Liga 1

Deac aduce victoria pentru CFR Cluj cu Rapid

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Ciprian Deac a marcat golul victoriei in meciul de duminica seara, cu sase minute inaintea finalului.

CFR Cluj s-a impus, cu 2-1, si profita de egalul rivalei la titlu FCSB, echipa care n-a reusit decat un 1-1 in deplasare la Mioveni in aceasta etapa cu numarul 27 din sezonul regular al Ligii 1.

Omrani a semnat prima mare ocazie a meciului, in minutul 12, cu un sut din voleu blocat in extremis de portarul Moldovan.

Cu doua minute inaintea finalului CFR Cluj a deschis scorul prin Graovac. Deac a patruns in careu si a trimis in forta, mingea deviata de un rapidist spre propria poarta fiind respinsa cu piciorul de Moldovan pana la Graovac. Fundasul central a fost pe faza si a trimis in poarta pentru 1-0.

Rapid a presat mai mult in partea secunda si a restabilit egalitatea prin Junior Morais la o patrundere in viteza in careul gazdelor.

Graovac a trecut aproape de dubla, in minutul 79, cu o reluare de cap care a trimis mingea pe langa poarta dintr-o pozitie favorabila.

Cu sase minute inaintea finalului CFR Cluj a marcat golul victoriei prin Deac. Acesta a reluat din sase cu o executie din cadere dupa o faza prelungita de atac a gazdelor. Un gol precedat de o mare ocazie a celor de la CFR la reluarea lui Bus in Moldovan. De acolo mingea lovise transversala, dar a revenit in posesia gazdelor.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Hindrich – Susic (Yuri ’75), Graovac, Burcă, Camora – Deac, Boateng, Roger (Bordeianu ’66) – Omrani (Neguţ ’59), Debeljuh (Buş ’66), Petrila (Păun ’59). Antrenor: Dan Petrescu.

Rapid: Moldovan – Săpunaru (Pănoiu ’80), Dandea, Dr. Grigore – Onea (Belu ’31), Moise (Ioniţă ’46), Kait, Ilie (Goge ’81), Jr. Morais – Stahl (Sefer ’46), Vojtus. Antrenor: Mihai Iosif.

Cartonaşe galbene: Dandea ’73, Sefer ‘90+3.

Arbitri: Marian Barbu - Daniel Mitruţi, Vladimir Urzică - Andrei Antonie.



Deac aduce victoria pentru CFR Cluj cu Rapid