Liga 1

CSM Poli Iasi castiga playout-ul

Sursă foto: iasitvlife.ro

Remiza scor 1-1 inregistrata, miercuri seara, la finalul meciului dintre CSM Poli Iasi si FC Voluntari a consolidat prima pozitie a moldovenilor in clasamentul din playout.

Cu o etapa ramasa de disputat din acest sezon in grupa de retrogradare a campionatului cei de la CSM Poli Iasi sunt siguri ca nu vor mai pierde primul loc in playout si pozitia a 7-a la final de sezon in Liga 1.

Meciul din Copou a debutat cu doua sanse ratate de oaspeti, dupa care a venit si replica gazdelor la voleul incercat de Golubovic din 10-11 metri.

Bornescu, portarul celor de la Voluntari, s-a remarcat in minutul 20 la sutul lui Bosoi, cand a respins cu o mana in corner.

Doua minute mai tarziu acelasi Bornescu respingea cu o parada spectaculoasa sutul in forta trimis de Cristea.

In minutul 29 o noua sansa de gol ratata de ieseni la mingea trimisa de Rauta de la peste 25 metri, un balon deviat de Cristea.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 34 la calcaiul lui Golubovic la coltul scurt. O executie spectaculoasa, dar in acelasi timp un gol de portar.

In partea secunda Cristea a ratat sansa de 2-0 in minutul 55 cu un sut din afara careului putin pe langa poarta.

A urmat o dubla ocazie a ilfovenilor la suturile lui Vodut si Spahjia, de fiecare data Mitic respingand de pe linia portii.

In cele din urma Voluntari a egalat prin Deac cand mai ramasesera opt minute pana la final. Acsinte a centrat de pe stanga si Deac a reluat decisiv cu capul la coltul lung.



CSM Poli Iasi castiga playout-ul