Liga 1

CSM Poli Iasi castiga duelul cu FC Voluntari

Trei puncte importante obinute de CSM Poli Iasi, vineri seara, in meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, incheiat cu scorul de 2-1 (1-0).

Iesenii au deschis scorul in minutul 8 profitand de mingea pe care fundasul Balaur de la Voluntari a trimis-o in poarta aparata de colegul sau Balauru. O faza de speriat pentru apararea ilfovenilor, am putea spune.

Doua momente incinse au tinut capul de afis al unei reprize inaugurale destul de modeste in faze de poarta. Este vorba de simularea prost executata de Tudorie in minutul 22, faza pentru care a si primit cartonasul galben, si calcaiul in figura aplicat de Pedro Mendes lui Novac in minutul 42. Jucatorul gazdelor s-a ales doar cu un cartonas galben, desi intreaga banca a Voluntariului a sarit ca arsa solicitand eliminarea.

In partea secunda Voluntariul a inceput mai bine si a avut un gol anulat, corect, in minutul 56, pentru un offside la Tudorie.

Jo Santos a majorat in minutul 65 avantajul iesenilor cu un sut din interiorul careului dupa o pasa excelenta oferita de Kizito.

Dupa doar trei minute Voluntariul reducea din diferenta prin Vodut, jucator care a inscris spectaculos cu un sut din afara careului la coltul lung.

Iasiul acumuleaza 13 puncte si practic face schimb de locuri in clasament cu Voluntari, echipa ramasa la cota 11 puncte.



CSM Poli Iasi castiga duelul cu FC Voluntari