Liga 1

Craiova lui Reghecampf se impune in derby-ul cu FCU 1948

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Pentru a doua oara in actualul sezon echipa Universitatea Craiova a castigat duelul local cu nou-promovata FCU 1948, echipa lui Adrian Mititelu.

Brazilianul Gustavo a deschis scorul, in minutul 17, cu un sut din interiorul careului. Preluarea acestuia a fost una suspecta de hent.

FCU 1948 a trecut aproape de egalare cinci minute mai tarziu, cand Bancu a trimis periculos cu capul spre propria poarta. Pigliacelli a respins in extremis peste transversala.

Oaspetii arenei din Banie la meciul de luni seara au inceput mai bine partea secunda si au trecut pe langa egalare la sutul lui Baeten din marginea careului.

Universitatea Craiova a inchis meciul cu un sfert de ora inaintea finalului prin Baiaram din pasa lui Nistor, doi jucatori introdusi de Laurentiu Reghecampf in partea secunda.

O faza de contraatac doi contra unu pornita de la o deposedare a lui Compagno de catre Papp, faza la care cei de la FCU 1948 au acuzat un fault neacordat.

Meciul a fost intrerupt de doua ori in primele zece minute din cauza petardelor si a tortelor aruncate de cele doua galerii rivale.

La a doua intrerupere centralul Marcel Birsan a trimis echipele la vestiare, jucatorii revenind pe teren dupa aproximativ alte zece minute.

Caseta tehnica

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu (Vlădoiu '78) - Cîmpanu (Baiaram '62), Al. Creţu, Mateiu (Trică '84), Gustavo (Roguljic '84)- Markovic (Nistor '62), Ivan. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

FCU Craiova 1948: R. Popa - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Asamoah (Pop '87), Achim - Baeten, Bauza (Sidibe '68), Van Durmen (Ondaan '87) - C. Bălan (Compagno '68). Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Bancu '31, Mateiu '79 / Huyghebaert '65, Baeten '82, Compagno '90+1.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Radu Adrian Ghinculeac, Vladimir Urzică – Iulian Dima.



Craiova lui Reghecampf se impune in derby-ul cu FCU 1948