Liga 1

Craiova invinge la limita liderul Botosani

Sursă foto: facebook.com/CSUCOfficial

CS Universitatea Craiova a castigat la limita, cu 1-0 (0-0), meciul disputat, duminica, pe teren propriu, impotriva celor de la FC Botosani, in etapa a 6-a din Liga 1. Meciul a fost live text aici.

Un meci de uzura presarat cu numeroase momente tensionate si care a fost decis in minutele de final de o reluare a lui Zlatinsky din apropierea portii.

Trei puncte care aduc Craiova in partea de sus a clasamentului, in timp ce Botosaniul poate pierde prima pozitie dupa meciul de luni al celor de la CFR Cluj.

Roman de la Botosani a ratat prima ocazie a meciului cu un sut pe langa poarta din interiorul careului in minutul 9.

Craiova a avut doua faze fixe din care n-a obtinut nimic, acelasi Mitrita fiind in prim planul actiunii.

Prima repriza a fost salvata de doua actiuni in ultimele minute, cate una la fiecare poarta. Mai intai Serediuc n-a reusit sa reia decisiv dintr-o pasa a lui Roman in fata portii, dupa care Gustavo a ratat poarta cu un sut din afara careului.

Botosaniul a ratat deschiderea scorului la opt minute dupa pauza prin Roman, al carui sut din lovitura libera a intalnit bara portii oltenilor.

Ocazie pentru Craiova in minutul 56 la lovitura de cap a lui Zlatinksy din 10-11 metri, mingea trecand peste poarta.

Mijlocasul bulgar n-a mai ratat tinta in minutul 79 si a transformat in gol o minge recentrata de Gustavo la bara a doua.

Caseta tehnica

CSU Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe (Spahija '63), Briceag - Mateiu (Bancu '73), Zlatinski - Gustavo, Mitriţă, Burlacu (Screciu '72) - M. Roman. Antrenor: Devis Mangia.

FC Botoşani: Cobrea - Patache, Burcă, Miron, Muşat - Cucu (Tincu '30), Bordeianu (Ciaccheri '83) - Roman, L. Fulop (Moruţan '14), Serediuc - D. Popa. Antrenor: Costel Enache.

Cartonaşe galbene: Briceag '34, Barthe '52, M. Roman '69 / Serediuc '53, Bordeianu '56, Roman '72

Arbitri: Istvan Kovacs - Octavian Şovre, Alexandru Cerei - Florin Mazilu



Craiova invinge la limita liderul Botosani