Liga 1

Craiova invinge Botosani in restanta din playoff

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

O victorie cu 2-1 obtinuta de olteni, marti seara, prin care formatia pregatita de Cristiano Bergodi ramane in urmarirea liderului CFR Cluj. Meciul a fost live text aici.

Oltenii au deschis scorul dupa 31 de minute prin Nistor, jucator care a luat o faza pe cont propriu in axul central si a facut diferenta cu un stang decisiv din afara careului.

Trei minute mai tarziu Craiova rata desprinderea pe tabela prin Cicaldau. Sutul decarului gazdelor a intalnit bara.

Finalul primei reprize a apartinut in totalitate gazdelor si Pap a respins mingea trimisa de Mihaila dupa o actiune colectiva spectaculoasa a Craiovei.

Partea secunda a debutat cu o sansa de gol la poarta gazdelor dupa sutul trimis de Florescu de la distanta.

Craiova si-a majorat avantajul in minutul 72 prin bosniacul Koljic. Intrat pe teren de putine minute, atacantul gazdelor a inscris cu pamantul dupa o centrare din flancul drept de la Vladoiu.

Finalul meciului nu a fost lipsit de suspans, Botosaniul reducand din diferenta in minutul 89 prin Dugandzic dupa o lovitura de la coltul terenului.

Trei puncte mari pentru Craiova care merge etape urmatoare la jumatatea playoff-ului in Gruia pentru confruntarea cu liderul CFR Cluj.

Patru puncte sunt intre cele doua formatii inaintea meciului direct. O victorie a oltenilor ar aprinde lupta pentru titlul din Liga 1.

FC Botosani ramane ultima in clasamentul din playoff.

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli - Vlădoiu (Vătăjelu '75), Acka (Ivanov '85), Bălaşa (Ciosici '67), Bancu - Nistor (Gustavo '85), Mateiu, Cicâldău - Ivan, Koljici (Baiaram '85), Mihăilă. Antrenor Cristiano Bergodi;

FC Botoşani: Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu - Florescu (Carlone '82), E. Papa (Ebenhofer '69) - Aşkovski (Cîmpanu '75), Keyta (Babunski '76), Ofosu (Fili '83) - Dugandzici. Antrenor Marius Croitoru.

Cartonaşe galbene: Bancu '48 Ciosici '90+3 / Florescu '22.

Arbitri: Marcel Bîrsan - Marius Marica şi Marius Nicoară - Andrei Chivulete;



Craiova invinge Botosani in restanta din playoff