Liga 1

Craiova incheie anul cu o victorie convingatoare. Mitrita a facut spectacol

Sursă foto: facebook.com/UCVOficial

Universitatea Craiova a invins-o pe Gaz Metan Medias, cu 2-0 (0-0), intr-un meci disputat miercuri seara in etapa a 21-a din Liga 1 Betano, ultima programata in acest an calendaristic.

Mitrita a deschis scorul in minutul 52 cu un sut din lovitura libera deviat de Fortes in propria poarta.

Acelasi Mitrita avea sa majoreze avantajul gruparii din Banie in minutul 86 dintr-o lovitura de la 11 metri pe care tot el o obtinuse.

Asa am trait: Craiova - Gaz Metan 2-0

Echilibrul numeric al meciului de la Craiova s-a rupt in minutul 31, cand Fofana de la Gaz Metan Medias a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat din joc.

La 0-0, in minutul 5, Craiova a ratat o mare ocazie prin Tiago Ferreira, al carui sut din interiorul careului a fost respins miraculos peste bara.

Cei de la Gaz Metan au ratat cea mai mare ocazie in minutul 36, cand Mihaila a respins in extremis de pe linia portii o minge reluata din interiorul careului la o faza fixa de la coltul terenului.

Craiova a controlat autoritar jocul in partea secunda, atunci cand omul in plus a facut diferenta pe teren.

Pana la deschiderea scorului acelasi Mitrita a ratat o mare ocazie cu un sut scos peste bara de portarul Plesca.

Caseta tehnica

Craiova: Pigliacelli - Martic, Donkor, Tiago, Bancu - Mateiu, Cicâldău  (Fedele '90+1) - Bărbuţ (Meza '89), Mihăilă (Burlacu '62), Mitriţă - Rocha. Antrenor: Devis Mangia;

Gaz Metan Mediaş:  Pleşca -  Diallo, Andre Pereira, Marius Constantin, Trif -Fofana, Cristea - Ely, Ivanov, Chamed (Stancu '76)- Fortes (Yazalde '53). Antrenor: Mihai Teja;

Cartonaşe galbene: Mateiu '25 / Fofana '24, '32, Chamed '76;

Cartonaş roşu: Fofana '32;

Horaţiu Feşnic a arbitrat meciul la centru.



Craiova incheie anul cu o victorie convingatoare. Mitrita a facut spectacol