Liga 1

Chindia – Gaz Metan 1-0. Targovistenii urca aproape de podium

Sursă foto: https://www.facebook.com/chindiaoficial/

Echipa Chindia Targoviste a obtinut, sambata, a treia victorie a sezonului actual in CASA Liga 1 si ajunge pe locul patru provizoriu in clasament.

Asa am trait Chindia Targoviste - Gaz Metan Medias

Meciul disputat pe arena “Ilie Oana” a fost decis de Daniel Florea, jucator care a marcat in minutul 47 cu o lovitura de cap.

A fost al doilea gol marcat de Florea (32 ani) in actualul sezon, dupa ce tot el fusese decisiv la partida cu Dinamo din 31 august.

Altminteri, prima repriza a meciului de sambata a fost una saraca in ocazii de poarta.

In minutul 2 portarul Aioani a intervenit decisiv la un sut deviat care se ducea in poarta.

Apoi, spre finalul, reprizei portarul oaspetilor, Buzbuchi, a blocat in extremis cu piciorul sutul lui Negut din interiorul careului.

Aceasta a fost si cea mai periculoasa faza a primului mitan, cu Negut ridiculizandu-l practic in suprafata de pedeapsa pe Velisar, fundasul stanga al oaspetilor.

Partea secunda a inceput alert cu o sansa ratata de Chindia in urma unui corner.

Apoi, in minutul 47, Chindia a deschis scorul prin Florea. Centrare din dreapta si o lovitura de cap decisiva din sase metri.

O faza pornita de la un balon pierdut de oaspeti in propria jumatate pe faza de atac.

Echilibrul numeric a fost rupt in minutul 57, cand Dumitrascu de la Chindia a primit cartonasul rosu direct pentru un fault dur asupra lui Chamed.

Caseta tehnica

Chindia: Aioani – Dinu (Negrea 66’), Pitian, Fomba, Ionita – Negut, Rata, Dumitrascu, Yameogo (Atanase 90+3') – Popa, Florea (Berisha 61’).

Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Baco, Larie, Velisar – Deaconu (Pambou 56’), Costea (Ze Manuel 24’), Cardoso, Romeo (Chamed 56’) – Valente, Matias.

Cartonase galbene: Rata (49’), Aioani (90') / Costea (14’), Ze Manuel (55’)

Cartonas rosu: Dumitrascu (57’)

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de Viorel Flueran.



Chindia – Gaz Metan 1-0. Targovistenii urca aproape de podium