CFR CLuj

VIDEO Gabi Tamas a comis-o a treia oara: Scandal la Cluj

Gabi Tamas se afla a treia oara in centrul atentiei din cauza comportamentului sau din afara terenului de fotbal. Proaspat transferat la Cluj, fara sa aiba vreun meci in picioare, Tamas a fost filmat intr-un bar de manele, tinandu-se de multe ori de pereti din cauza alcoolului in exces. Aprins de o chelnerita care nu ii raspundea la avansuri, Tamas a incercat sa o intarate si si-a pus de mai multe ori picioarele pe masa. Fara succes. El apare alaturi de colegul sau de la Cluj, Florin Costea, despre care cei care au realizat materialul - Gazeta de Cluj - afirma ca si-a dat pantalonii jos in fata aceleiasi chelnerite. Cei doi au fost dati afara pe usa de garzile de corp.

Gabi Tamas se afla la al treilea scandal. Prima oara a fost exclus definitiv din lotul echipei nationale dupa ce a fost filmat inaintea meciului amical cu Trinidad&Tobago cum, beat fiind, a spart usa unui bloc din Bucuresti si apoi s-a culcat pe presul din fata unui apartament. A doua oara, acum nici doua saptamani, i-a invinetit ochii lui Daniel Pancu, scandalul fiind musamalizat sub forma unei povesti de adormit copiii, conform careia Tamas l-a lovit pe rapidist din greseala cu cotul in figura, incercand sa ii arate intr-un bar cum se sare la cap in Anglia!

Filmarea de mai jos este cea a Gazetei de Cluj, ultima isprava a lui Tamas intr-un bar din orasul ardelean:VIDEO Gabi Tamas a comis-o a treia oara: Scandal la Cluj