CFR CLuj

Adrian Mutu se gândește la demisie după umilința din Cupa României Betano: ”N-aș putea să-i iert pe băieți. Voi anunța clubul ce se întâmplă”.

Sursă foto: captura prima sport

CFR Cluj a părăsit Cupa României Betano în faza sferturilor de finală, după ce a fost învinsă de Corvinul Hunedoara, echipă de Liga 2, cu un neverosimil 4-0.

”Am venit aici din respect pentru voi. Ai întrebăr? Dă-i drumul, dacă ai.

”A fost roșu clar, i-a spart nasul, a sărit sângele. Un meci fără istoric pentru noi, doar pentru ei. În seara asta am fost penibili și să găsim scuze...mai rău decât să fim penibili nu se poate.

”Echipa trebuia să joace în zece la fel, pentru că jucam împotriva unei echipe de liga a doua, cu spirit. Am avut o problemă de atitudine și abordare nu doar în seara asta, am sesizat acest lucru și după meciul cu Sepsi.

”Mâine voi anunța orice decizie voi lua. În momentul ăsta mă simt umilit. Nu se poate, o echipă care are un buget cât trei jucători de-ai noștri. Nu cred că aș putea să-i iert pe băieți după acest eșec și nu vorbesc la supărare.Adrian Mutu se gândește la demisie după umilința din Cupa României Betano: ”N-aș putea să-i iert pe băieți. Voi anunța clubul ce se întâmplă”.