CFR CLuj

Petrescu anunta hegemonia CFR-ului in Europa: “Tot noi vom fi si in viitor”

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

CFR Cluj s-a calificat in 16-imile Conference League, dupa ce a incheiat pe locul secund intr-o grupa cu Sivasspor, Slavia Praga si Ballkani.

Campioana Romaniei a obtinut zece puncte si a incheiat la un punct dupa Sivasspor, dar inaintea favoritilor de la Slavia Praga.

Cele mai multe puncte, sase, au fost obtinute de CFR Cluj in dubla cu Slavia, restul de patru fiind aduse de confruntarile cu Ballkani.

In meciul decisiv pentru calificare, CFR Cluj a trecut cu 1-0 de Ballkani, in conditiile in care a avut si un penalty ratat in prima repriza prin capitanul Ciprian Deac.

“Cred ca e cea mai importanta victorie a sezonului. Nu ma asteptam sa facem zece puncte cand a inceput grupa. Veneam dupa doua meciuri in care totul a fost impotriva noastra: penaltiuri inventate, goluri din ofsaid, goluri anulate noua. Ma gandeam ce mai urmeaza, zic sa vezi ca da Slavia gol in minutul si luam si noi.

“Le-am zis baietilor inainte de meci ca au demonstrat ca merita sa fie in Europa, au jucat deja 13 meciuri, au facut un efort extraordinar, dar, daca nu vor castiga astazi, l-au facut degeaba.

“Imi pare bine cel mai mult pentru grup, s-a format un grup bun. Iata ca au dus o echipa din Romania in primavara europeana. Sper sa fie mai multe echipe, dar nu prea vad in viitor alte echipe sau alti antrenori. Cred ca tot CFR va fi in viitor. Nu prea vad altele. In ultimii sase ani a fost doar CFR. Alte echipe nici nu stiu pe unde au fost. In acelasi timp, noi suntem cei mai criticati, si antrenorii si jucatorii, pe nedrept.

“Multa lume e suparata acum, sunt convins. N-are rost sa mai fac polemici, cel mai important este ca CFR a mers in primavara, am facut 10 puncte, ceva incredibil, si am reusit sa lasam Slavia acasa”, a declarat Dan Petrescu dupa meci la Pro Arena.

CFR Cluj isi va afla adversara din 16-imi pe 7 noiembrie. Vedeti aici lista posibililor adversari din faza urmatoare a competitiei.



Petrescu anunta hegemonia CFR-ului in Europa: “Tot noi vom fi si in viitor”