CFR CLuj

Jucatorii CFR-ului au fugit de responsabilitate. Dan Petrescu: “Cei care au batut sunt doar aia care au vrut sa bata. Restul n-au vrut”

CFR Cluj a ratat in extremis calificarea in turul 3 preliminar al Champions League contra lui Dinamo Zagreb dupa loteria loviturilor de la 11 metri.

Golofca a ratat penalty-ul decisiv la 4-4, iar apoi Boli a irosit si el de la punctul cu var cand croatii aveau 6-5 si era nevoie sa marcheze.

Dupa 90 si 120 de minute scorul a fost 2-2

CFR Cluj a evoluat cu un jucator in plus mai bine de o repriza.

“Am facut un meci foarte bun. Anul 2020 este impotriva CFR-ului. Ne-a eliminat Sevilla fara sa pierdem, astazi ne-au eliminat fara sa ne bata. La penalty n-am castigat niciun meci in cariera de antrenor si jucator. De acum o sa plec daca mai ajungem la penalty.

“Cei care au batut sunt doar aia care au vrut sa bata. Restul n-au vrut, chiar daca ii alegeam eu.

“Debeljuh a venit de acasa, nu stiu cum a putut sa joace 120 de minute. Chipciu s-a rupt la pauza. Solutii au fost putine pe banca si noi aveam nevoie de un jucator de atac sa faca diferenta pe final.

“Ne-au surprins pe contraatac, au atacanti foarte rapizi. Egalul la final poate a fost corect, iar la loteria penalty-urilor n-am avut noroc.

“Obiectivul nostru era clar sa ajungem in grupele Europa League. Asa o sa mai intalnim doi adversari si trebuie sa ne calificam. Vedem unde vom juca. Nu stiu cum o sa fac si ce o sa fac, nu stiu cum voi face o echipa competitiva sa castig urmatorul meci”, a spus Dan Petrescu dupa meci.



Jucatorii CFR-ului au fugit de responsabilitate. Dan Petrescu: “Cei care au batut sunt doar aia care au vrut sa bata. Restul n-au vrut”