CFR CLuj

CFR Cluj invinge Borac Banja Luka la debutul in noul sezon european

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Campioana CFR Cluj a trecut pe teren propriu de Borac Banja Luka din Bosnia-Hertegovina, cu 3-1 (2-1), in mansa tur din primul tur preliminar al Champions League.

Un meci la discretia formatiei din Gruia in fata unui adversar modest care a marcat la una dintre cele doua ocazii de gol.

CFR Cluj a deschis scorul prin Omrani, in minutul 11, dupa ce Deac ratase lovitura de la 11 metri obtinuta de atacantul francez.

Mingea trimisa in bara a revenit cu sansa la Omrani si acesta a inscris cu un sut din afara careului.

Deac s-a revansat in minutul 28, cand a marcat pentru 2-0 cu o reluare din centrul careului la pasa lui Omrani din lateral stanga.

CFR Cluj s-a jucat cu ocaziile in finalul primei reprize si, contrar cursului jocului, Borac Banja Luka a marcat la ultima faza prin grecul Moraitis.

Gasit in sase metri de o minge centrata din flancul drept, atacantul campioanei din Bosnia-Hertegovina a marcat de langa Bouhenna, jucator aflat la primul meci in tricoul celor de la CFR.

Islandezul Sigurjonsson a adus linistea in Gruia, in minutul 60, cu o executie spectaculoasa din interiorul careului dupa o pasa a lui Deac peste intreaga aparare adversa.

Borac Banja Luka a ratat o mare ocazie in minutul 87 prin Vranjes. Scapat singur spre poarta aparata de Arlauskis, mijlocasul ofensiv al oaspetilor a trimis pe langa.

Returul e programat peste sapte zile in Bosnia-Hertegovina, iar CFR Cluj are prima sansa la calificare.

Pana la returul cu Borac pentru cei de la CFR Cluj urmeaza Supercupa Romaniei, sambata, 10 iulie, pe Arena Nationala din Bucuresti cu Universitatea Craiova. Meci de la ora 20:00.

Din acest sezon golul marcat in deplasare nu mai conteaza dublu in ecuatia calificarii.

Marius Sumudica, tehnician aflat la primul meci oficial pe banca CFR-ului, a trimis in teren urmatoarea formula:

Arlauskis - Susic (Manea '79), Bouhenna, Cestor, Camora - Sigurjonsson, Rodriguez - Costache (Chipciu '61), Deac, Păun (Petrila '67) - Omrani (Debeljuh '67).



CFR Cluj invinge Borac Banja Luka la debutul in noul sezon european