Liga 1

CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate în duelul primelor două clasate

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipele CFR Cluj și FCSB au remizat, scor 1-1, în etapa a 19-a din Liga 1. În partea secundă cei de la FCSB au avut un gol anulat de VAR pentru un fault înainte ca Florinel Coman să trimită în poartă.
Așa am trăit CFR Cluj - FCSB

O eroare a lui Pantea a dus la deschiderea scorului, fundașul stânga de la FCSB pasând în picioarele lui Tachtsidis, în minutul 7, iar grecul nu l-a iertat pe Târnovanu cu un șut plasat la colțul lung.

FCSB a restabilit egalitatea prin Olaru în minutul 26, acesta reluând din interiorul careului la mingea trimisă peste apărarea adversă de Coman.

Cu patru minute înaintea pauzei portarul gazdelor Sava a respins în corner mingea trimisă periculos de Șut din afara careului.

În minutul 51, FCSB a marcat golul al doilea printr-o execuție spectaculoasă din partea lui Coman. Reușita a fost însă invalidată la intervenția VAR, fiind sancționat un fault comis de Crețu asupra lui Otele la faza premergătoare golului.

Compagno a ratat apoi o mare ocazie pentru FCSB cu un șut care a căutat colțul scurt. Portarul Sava a respins cu o mână în corner.

Același Sava a avut o nouă intervenție salvatoare în minutul 68 la șutul lui Coman din afara careului.

CFR a irosit o ultima șansă de a marca prin croatul Juricic din pasa kosovarului Krasniqi, în minutul 88.

Un rezultat de egalitate care păstrează ecartul de cinci puncte între cele două formații în clasament.

Caseta tehnică

CFR Cluj: R. Sava - Kresic, M. Ilie, Morgan (E. Krasniqi 61) - Mogoş, Muhar, Tachtsidis (Cvek 80), Camora – Avounou (Fică 70), Bîrligea (Deac 70), Otele (Juricic 89). Antrenor: Andrea Mandorlini.

FCSB: Târnovanu – Pantea (V. Creţu 46), Ngezana, Dawa, Radunovic - Ov. Popescu (Oct. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru (Lixandru 45) - Al. Băluţă, Compagno, Fl. Coman. Antrenor: Elias Charalambous.

Cartonaşe galbene: Muhar 58 / Compagno 86, Şut 86.

Arbitri: Sebastian Colţescu - Radu Ghinguleac, Daniel Mitruţi.



CFR Cluj și FCSB au terminat la egalitate în duelul primelor două clasate