Liga 1

CFR Cluj se impune in fata lanternei rosii Juventus

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Liderul campionatului, CFR Cluj, s-a impus cu 2-0 (1-0) in fata ultimei clasate, Juventus Bucuresti, intr-o partida din etapa a 13-a a Ligii 1 Betano. Meciul a fost live text aici.

O partida pe care clujenii au controlat-o mare parte din timp, fara sa se puna vreun moment problema invingatoarei, poate cu exceptia a doua ocazii pe care cei de la Juventus le-au avut in partea secunda la 1-0 pentru CFR.

Paun a deschis scorul in minutul 29 cu o super executie la coltul lung din marginea careului dupa o faza personala in flancul stang.

Dupa pauza, in minutul 56, Beta a profitat de o imprecizie a defensivei adverse trezindu-se cu mingea la picior in pozitie de finalizare. Executia a lasat insa de dorit si mingea s-a dus pe langa poarta.

Juventus a mai avut o sansa in minutul 76 dupa o centrare din stanga la care portarul gazdelor Arlauskis a iesit complet gresit.

Pe un fond de usoara dominare a oaspetilor cei de la CFR au inchis meciul dintr-o lovitura de la 11 metri usor acordata la caderea lui Nistor.

Culio a transformat cu un sut pe centrul portii si astfel s-a scris istoria celui de-al zecelea meci castigat de CFR Cluj in acest sezon de Liga 1 Betano.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Boli, Vinicius, Camora – Djokovic (Nistor '60), Hoban – Deac (Nouvier '90), Culio, Păun – Balde (Urko Vera '77). Antrenor: Dan Petrescu;

Juventus Bucureşti: Drăghia – Beţa, Walace, Benga, Ştefan – Mihăescu (Ţâră '78), Bărbulescu – Călinţaru (C. Petre '46), Sesar, Carabela (Dzalamidze '63) – Măzărache. Antrenor: Marin Barbu.

Cartonaşe galbene: Djokovic '53, Urko Vera '90+1 / Benga '71.

Arbitru: Andrei Antonie.



CFR Cluj se impune in fata lanternei rosii Juventus