Liga 1

CFR Cluj pierde la Sf. Gheorghe și rămâne la opt puncte în urma liderului FCSB

Sursă foto: https://www.facebook.com/osksepsi/

Sepsi Sf. Gheorghe a revenit de la 0-1 pe teren propriu contra formației CFR Cluj și s-a impus în final, cu 2-1, în urma a două goluri marcate în partea secundă.
Așa am trăit Sepsi - CFR Cluj

Grecul Tachtsidis a deschis scorul în minutul 31 cu un șut din marginea careului, după o fază la care gazdele au considerat că mingea urmărită de Otele a depășit limita terenului.

Sepsi a egalat în minutul 70 prin albanezul Kallaku după o fază de contraatac. Acesta a preluat în careu, l-a ridiculizat pe Camora, după care a marcat cu un șut spectaculos la colțul lung.

Este primul gol marcat de Sherif Kallaku (25 de ani) în tricoul echipei Sepsi.

Vitalie Damașcan a marcat golul victoriei pentru Sepsi, în minutul 85, cu un șut din interiorul careului.

Sepsi ajunge la 29 de puncte și urcă pe locul cinci în clasament, în timp ce pentru CFR Cluj situația devine dificilă, echipa din Gruia ajungând la opt puncte în urma liderului FCSB.

Caseta tehnică

Sepsi: Niczuly - Kecskes, Ninaj (Fl. Ştefan 62), D. Ciobotariu - Oteliţă, I. Gheorghe (Kallaku 46), N. Păun, R. Varga (Damaşcan 62) – M. Ştefănescu, Safranko (Rondon 62), C. Matei (M. Bălaşa 90). Antrenor: Bernd Storck

CFR Cluj: R. Sava - Kresic, M. Ilie, Morgan (R. Filip 90) – E. Krasniqi, Tachtsidis, Cvek, Camora, Avonou (Deac 69) – Otele (Fica 68), Bîrligea (Juricic 82). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Cartonaşe galbene: Kecskes 24, I. Gheorghe 29, Damaşcan 86 / Fica 83.

Arbitri: Marcel Bîrsan – Mircea Grigoriu, Florian Vişan.

 


CFR Cluj pierde la Sf. Gheorghe și rămâne la opt puncte în urma liderului FCSB