Liga 1

CFR Cluj obtine a sasea victorie consecutiva fara gol primit cu FC Arges

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Campioana CFR Cluj a castigat, luni seara, meciul cu FC Arges disputat in Trivale, cu 1-0, in epilogul etapei a 11-a in Liga 1.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Camora in minutul 62 cu o reluare la coltul scurt dupa o minge respinsa in fata de portarul Straton.

Meciul a inceput cu o mare ocazie ratata de Malele, reluarea fostului jucator de la FC Arges fiind respinsa de pe linia portii de Viana.

La jumatatea reprizei gazdele au ratat prin Tofan deschiderea scorului. La randul sau Yuri a respins de pe linia portii.

Cestor a fost aproape de gol impotriva fostei sale echipe in minutul 28, portarul Scuffet avand o interventie decisiva.

Prima repriza s-a incheiat cu o mare ocazie la poarta gazdelor, acelasi Cestor respingand de pe linia portii reluarea lui Yeboah.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie ratata de FC Arges. Sutul lui Jakolis din interirul careului a fost blocat de Scuffet.

Italianul din poarta campioanei Romaniei s-a remarcat la patrunderea lui Garita, in minutul 58, la o faza unu contra unu.

Patru minute mai tarziu CFR Cluj deschidea scorul prin Camora si astfel s-a scris istoria celui de-al saselea succes consecutiv obtinut de ardeleni in fata pitestenilor fara gol primit.

CFR Cluj urca pe locul patru in clasament dupa acest succes, in timp ce FC Arges ocupa pozitia a zecea.

Caseta tehnica

FC Argeş: Straton - Tofan, Dobrosavlevici, Cestor, Vianna - Njike, Raynov (Alceus '75) - Jakolis (Meza Colli '75), Işfan, Calcan (Celestine '69) - Garita. Antrenor: Andrei Prepeliţă.

CFR Cluj: Scuffet - Braun, Kolinger, Yuri, Camora - Boateng, Muhar, C. Deac (Roger '84), - Yeboah (Janga '84), Malele (Cvek '74), Birligea (Gîdea '90+4). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Raynov '31, Dobrosavlevici '67 / Malele '71, Yeboah '73, Birligea '88.

Meciul a fost arbitrat de Marcel Bîrsan.



CFR Cluj obtine a sasea victorie consecutiva fara gol primit cu FC Arges