Liga 1

CFR Cluj isi consolideaza primul loc dupa 1-0 cu Viitorul

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Liderul CFR Cluj a castigat, sambata seara, meciul disputat in deplasare cu Viitorul, scor 1-0 (0-0), in a doua etapa din playoff.

Unicul gol al intalnirii de la Ovidiu a fost marcat de Alexandru Paun in minutul 73 cu un sut din interiorul careului dupa o excelenta lansare oferita de croatul Djokovic.

CFR Cluj ajunge la 33 de puncte, cu patru mai multe decat principala urmaritoare Craiova si cu opt in fata rivalei FCSB, care va juca duminica la Astra un meci de totul sau nimic pentru continuare luptei la castigarea campionatului.

Asa am trait Viitorul - CFR Cluj 0-1 in playoff

Cea mai mare ocazie a primei reprize in meciul de la Ovidiu le-a apartinut clujenilor si a fost ratata de Ionita in minutul 28, cand sutul acestuia a fost blocat de portarul Cojocaru.

Aceasta dupa ce Viitorul incepuse mai bine meciul si ratase prin Dragus si Ianis Hagi doua bune oportunitati in primele zece minute.

Acelasi Cojocaru s-a opus golului in minutul 56 din nou la sutul lui Ionita, ocazia din partea secunda fiind mai mare decat prima a fostului rapidist.

Pana la final CFR Cluj a tinut de rezultat aratand maturitate in joc, iar Viitorul incaseaza a doua infrangere la rand pe teren propriu cu acelasi scor, 0-1, in fata echipei din Gruia.

Alin Minteuan isi pastreaza procentajul de suta la suta de la instalarea ca principal la CFR Cluj.

Caseta tehnica

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Ţîru, Ghiţă, De Nooijer (Eric ’75) - Houri, T. Băluţă, Vînă – Calcan (Ciobanu ’63), Ianis Hagi, Drăguş (Rivaldinho ’52). Antrenor: Gheorghe Hagi;

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Boli, Camora - Bordeianu, Djokovic - C. Deac, Al. Ioniţă (Hoban ‘80), Păun (Moutinho ’87) – Omrani (Bud '90+2). Antrenor: Alin Minteuan;

Cartonaşe galbene: Omrani ’11, Bordeianu ‘’27, Deac ’69, Camora ‘90;

Arbitru: Marius Avram.



CFR Cluj isi consolideaza primul loc dupa 1-0 cu Viitorul