Liga 1

CFR Cluj castiga in zece cu Sepsi dintr-un penalty in minutul 90

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Trei puncte uriase obtinute in extremis de CFR Cluj, duminica seara, pe terenul celor de la Sepsi Sf.Gheorghe dupa un 2-1 obtinut pe final de meci.

Francezul Bilel Omrani a deschis scorul pentru campioana sezonului trecut in Liga 1, in minutul 14, cu o reluare din cativa metri dupa o faza fixa de la coltul terenului.

Din minutul 65 CFR Cluj a ramas in inferioritate numerica. Males a primit cartonasul rosu pentru o lovitura cu piciorul in plina figura aplicata lui Tandia. Un procedeu desprins din K1 care l-a obligat pe centralul Andrei Chivulete sa duca fara ezitare mana la buzunar.

Sepsi a profitat de omul in plus pe teren si a restabilit egalitatea cu zece minute inaintea finalului prin internationalul de tineret Stefan, jucator intrat de doar cinci minute in joc.

Acesta l-a surprins pe Arlauskis cu un voleu din interiorul careului la coltul scurt.

La 1-1 gazdele au ratat golul doi prin macedoneanul Simonovski, jucator al carui sut din minutul 86 a fost respins in extremis peste bara de Arlauskis. Parada campionatului de pana acum, fara doar si poate!

Trei minute mai tarziu CFR Cluj obtinea lovitura de la 11 metri dupa un fault comis de Vasvari asupra lui Muresan la o faza fixa de la coltul terenului.

Deac a executat si l-a invins pe Niczuly cu un sut plasat aducand toate cele trei puncte in contul celor de la CFR Cluj.

Trei puncte prin intermediul carora echipa lui Antonio Conceicao revine pe primul loc in clasamentul Ligii 1 si termina turul sezonului regular la doua puncte in fata FCSB.

Caseta tehnica

Sepsi Sf. Gheorghe: Niczuly – Gabriel Moura, Viera, Jovanovic, Sato – Karniţki (Simonovski ’56), Velev – Mensah (Ştefan ’74), Vaşvari, Drăghici (Hamed ’55) – Tandia. Antrenor: Eugen Neagoe;

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Mureşan, Vinicius, Camora – Bordeianu, Males, Djokovic – Omrani (Păun ’84)), Ţucudean (Tambe ’75), Deac (Julio Baptista ‘90+3). Antrenor: Antonio Conceicao;

Cartonaşe galbene: Drăghici ’30, Karniţki ’52, Hamed ’81, Vaşvari ‘89 / Omrani ’22, Ţucudean ‘59;

Cartonaş roşu: Males ‘6.



CFR Cluj castiga in zece cu Sepsi dintr-un penalty in minutul 90