Ceahlaul Piatra Neamt

Viorel Mestecaneanu: "Steaua ar avea un tupeu prea mare ca sa piarda pe fata cu Buzaul"

Presedintele Consiliului de Administratie al Ceahlaului, Viorel Mestecaneanu, a declarat marti ca echipa sa este motivata sa obtina cel putin un punct in deplasarea de la Craiova si spera ca Steaua isi va apara corect sansele impotriva Gloriei Buzau, transmite corespondentul NewsIn.


"Sunt sperante mari sa luam si trei puncte la Craiova. Mizam pe forta si dorinta noastra de a ne indeplini obiectivul si pe faptul ca baietii sunt hotarati sa dea totul pe teren. In conditii normale, avem sanse mai mari sa ne salvam de la retrogradare decat Gloria Buzau", a spus oficialul nemtean.

Acesta a opinat insa ca orice efort al echipei sale ar fi inutil in cazul in care Steaua va ceda meciul sau celor de la Gloria Buzau: "Cred ca Steaua ar avea un tupeu prea mare ca sa piarda pe fata cu Buzaul, in arena unde i-au invins categoric pe cei de la CFR Cluj. Ar fi ceva de neconceput si culmea fotbalului sa se intample asa ceva. Cred ca in acest caz multe echipe s-ar retrage din competitie. Mizam pe corectitudinea Stelei, pentru ca altfel n-ar mai avea rost sa concuram, atata timp cat jocurile nu sunt pe fata".

Revenind la meciul cu Universitatea Craiova, Mestecaneanu a spus ca, desi oltenii pornesc favoriti, motivatia elevilor sai este mult mai mare decat cea a craiovenilor. "Au avut o zi in plus pentru recuperarea jucatorilor, au avantajul terenului propriu si sunt lipsiti de grijile campionatului. In schimb, noi vom juca totul pe o singura carte din primul si pana in ultimul minut. Daca Universitatea Cluj sau Gloria Buzau au obtinut victorii contra Universitatii Craiova, nu vad ce ne-ar impiedica pe noi sa facem acelasi lucru" a adaugat presedintele Ceahlaului.

Meciul dintre Universitatea Craiova si Ceahlaul Piatra Neamt se va disputa miercuri, de la ora 17:00, la fel ca si partida Steaua - Gloria Buzau. Ceahlaul se situeaza pe pozitia a 15-a, avand un punct mai putin decat Gloria Buzau (locul 14, primul neretrogradabil), insa este avantajata de rezultatele directe.

NewsIn



Viorel Mestecaneanu: "Steaua ar avea un tupeu prea mare ca sa piarda pe fata cu Buzaul"