Ceahlaul Piatra Neamt

Massone a preluat Ceahlaul

Omul de afaceri italian Angelo Massone, cel care in vara a dat tarcoale sa puna mana pe Rapid, a preluat pachetul majoritar de actiuni la Ceahlaul. Tranzactia nu este insa finalizata pana cand nu va fi inregistrata la Camera de Comert a Judetului Neamt.

"Intre domnul Massone si actionarii Asofroniei (n.r. - Ciprian Asofroniei) si Apopii (n.r. - Mihai Apopii) este semnat un contract prin care s-au cedat 55 la suta din actiunile Ceahlaului. Contractul este semnat, insa la momentul acesta oficial nu este inca inregistrat la Camera de Comert Neamt. Probabil ca in urmatoarele zile va avea loc si inregistrarea, pentru ca l-am depus", a spus Viorel Mestecaneanu, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Ceahlaul pentru Mediafax.

Acesta a mai spus ca antrenorul echipei in acest moment este brazilianul Ze Maria, desi inca nu a fost reziliat contractul fostului tehnician Florin Marin.

"Noul investitor a numit un director executiv, pe domnul Renzo Rossi si un director sportiv, pe Ricardo Ronca. Antrenor este Ze Maria, care se ocupa deja de lot, desi inca nu s-a rezilat contractul cu Florin Marin. El solicita o suma de bani pentru reziliere, ca orice antrenor. Discutam cu dansul si o sa rezolvam si aceasta problema", a precizat Viorel Mastacaneanu.

Ceahlaul va pleca intr-un stagiu de pregatire in Italia cu un lot de 15-16 jucatori, urmand ca efectivul sa fie completat in saptamanile urmatoare cu jucatori din strainatate.



Massone a preluat Ceahlaul