Ceahlaul Piatra Neamt

Ze Maria da cartile pe fata cu Angelo Massone: "Trata jucatorii ca pe sclavi"

Brazilianul Ze Maria, dat afara de la Ceahlaul de doua ori intr-o saptamana, a vorbit pentru prima data despre relatia cu patronul italian Angelo Massone si cum acesta ii considera pe jucatori ca fiind "sclavi".

Intr-un interviu acordat publicatiei italiene Gazzetta dello Sport fostul tehnician al Ceahlaului dezvalui ca Massone ii trata pe jucatori ca pe sclavi si spunea in particular ca impotriva acestora trebuie folosita mana forte fiindca sunt romani.

"S-a vorbit de un proiect pe termen lung si de dorinta de a se construi ceva important. In schimb am avut parte de un presedinte care trata jucatorii ca pe sclavi si sustine ca trebuie folosita mana de fier pentru ca sunt romani, un presedinte care a facut promisiuni fara a le respecta si care la final, probabil din gelozie, a stricat o jucarie de care toata lumea zicea de bine, pentru ca nu suporta sa nu-si vada numele in ziar", a declarat Ze Maria.

Acesta a mai povestit si un episod petrecut dupa meciul cu Gaz Metan Medias, cand Massone a impus intrarea echipei in cantonament drept pedeapsa, desi nemtenii castigasera acel meci.

"Inainte de plecarea la Brasov, joi, 9 aprilie, Massone a venit in vestiar si a anuntat ca va trimite echipa in cantonament in semn de pedeapsa, idee cu care nu am fost de acord nici ca jucator si cu atat mai putin ca antrenor. In cele din urma am castigat, dar presedintele a impus cantonamentul si pentru meciul cu Gaz Metan, de luni, 13 aprilie, amenintand ca va retrage echipa din campionat si ca nu va mai plati pe nimeni daca jucatorii refuza", a mai spus Ze Maria.

Ze Maria a fost concediat dupa acest episod si repus in functie dupa numai o zi, pentru ca dupa infrangerea de la Botosani sa fie din nou dat afara.



Ze Maria da cartile pe fata cu Angelo Massone: "Trata jucatorii ca pe sclavi"