Ceahlaul Piatra Neamt

Hizo: "Ne meritam soarta"

Antrenorul Viorel Hizo a declarat, miercuri, ca echipa Ceahlaul Piatra Neamt isi merita soarta, dupa ce jucatorii sai au comis doua greseli inexplicabile la meciul cu Pandurii Targu Jiu, scor 0-1, in etapa a XXIV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Cred ca ne meritam soarta, am facut doua greseli inexplicabile. Nu se poate ca un jucator sa faca ceea ce a facut Rusmir, in situatia in care scorul era 0-0 si aveam sanse reale la joc. Pentru ca am jucat tactic foarte bine si rezultatul ne favoriza. El ne-a lasat in zece oameni fara motiv. Iar apoi la faza golului, Croitoru a fost de neinteles, un jucator cu experienta, un jucator de la Steaua. Sa poata sa faca o asemenea greseala si sa-l lase pe Pacurar nemarcat la marginea careului. Asta este, campionatul se joaca in continuare", a spus Hizo.

Viorel Hizo crede ca jocul s-a rupt la eliminarea lui Rusmir. "Este foarte greu sa lasi echipa in zece dupa un asemenea gest. Rusmir nu trebuia sa primeasca primul cartonas galben dar nu avea voie sa continue, sa isi faca cruce si sa aplaude si sa mai faca un gest nesportiv. Cred ca a fost prea orgolios, pentru ca nu poti sa rupi echilibrul unui joc cu o asemenea miza si de o asemenea importanta printr-un astfel de gest. Daca era un fault, o brutalitate, sau o alta faza ar fi fost altceva. Eu cred ca acolo s-a rupt jocul la eliminarea lui Rusmir. Una e sa dea un cartonas rosu in minutul 50 si alta e in minutul 90 deci Vasilache nu a luat in compensatie cartonas. Cand ramai in zece oameni este mai greu sa mai joci", a comentat Hizo.

In opinia lui Hizo fiecare meci e de sase puncte cand joaca doua echipe aflate sub locul zece.

Mediafax



Hizo: "Ne meritam soarta"