Ceahlaul Piatra Neamt

Hizo anticipeaza ca meciul cu Pandurii Tg. Jiu va fi "unul urat, de lupta"

Tehnicianul echipei Ceahlaul Piatra Neamt, Viorel Hizo, a declarat, marti, ca partida din etapa a 24-a, cu Pandurii Targu Jiu, va fi una de sase puncte, in care va castiga formatia care va putea sa profite de momentele psihologice, transmite coresponentul NewsIn.


"Ne asteapta un meci cu un grad de dificultate foarte mare. Se poate intampla orice in acest joc de sase puncte, care va fi unul urat, de lupta. Echipa care va sti sa fructifice cel mai bine momentele psihologice va avea castig de cauza la final", a spus Hizo. Antrenorul Ceahlaului a dezvaluit ca a urmarit partida de etapa trecuta a oltenilor si va lua masurile necesare pentru a putea contracara jocul gruparii pregatite de Eugen Neage.

Hizo a mai precizat ca elevii sai au pierdut nemeritat foarte multe puncte in acest sezon si de aceea s-a ajuns in situatia actuala. "Nu cred ca vreo echipa din prima liga alearga mai mult ca noi. Cu Steaua si in tur, si in retur, jucam pana astazi, iar daca nu erau arbitrii, nu primeam gol. Cu Rapidul, cu Urziceniul si cu Timisoara n-am fost cu nimic mai prejos, dar la prima greseala am primit gol. Nici CFR-ul nu ne-a fost superioara in tur, cand arbitrul Coltescu le-a dat un penalty gratuit, iar acum n-a avut nicio ocazie. Propriile erori si greselile de arbitraj ne-au facut, insa, sa intram in hora retrogradarii", a incheiat tehnicianul.

Presedintele clubului nemtean, Viorel Mestecaneanu, l-a confirmat pe Viorel Hizo in functie cel putin pana la incheierea campionatului. "N-avem niciun motiv sa-l schimbam de la carma echipei noastre. Ce va fi din vara, nu se stie. Domnul Stefan poate va vinde echipa unui investitor, care poate sa faca mai mult pentru decat a facut dansul, iar noi il vom sustine pe acel investitor", a explicat oficialul Ceahlaului.

Partida dintre Pandurii Targu Jiu si Ceahlaul Piatra Neamt se va disputa miercuri, de la ora 19:00, si va fi transmisa de Telesport.

NewsIn



Hizo anticipeaza ca meciul cu Pandurii Tg. Jiu va fi "unul urat, de lupta"