Ceahlaul Piatra Neamt

Gheorghe Stefan sustine ca echipa nemteana nu se va face de ras in Liga I

Presedintele de onoare al echipei Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, a declarat, sambata, ca formatia antrenata de Florin Marin este tanara si dornica de performanta, iar oficialul considera cu jucatorii moldoveni nu se vor face de ras in primul esalon, transmite corespondentul NewsIn.
"Avem o echipa tanara si nu ne vom face de ras in noul campionat, chiar daca vom juca in primele trei etape cu Steaua si Dinamo. Si-asa trebuia sa jucam cu ele de-a lungul intrecerii. Poate ca e mai bine sa le intalnim in debutul campionatului", spus Stefan, care a ramas impresionat de jocul formatiei sale in amicalul pierdut cu AS Roma, scor 0-3: "Am jucat de la egal la egal cu italienii si singurul lucru care a facut diferenta a fost experienta".

Gheorghe Stefan a mai afirmat ca antrenorul Florin Marin a testat in timpul cantonamentului de la Montecatini (Italia) mai multi jucatori italieni, insa niciunul dintre ei nu va fi pastrat la echipa, chiar si in conditiile in care ei ar fi venit gratis la gruparea moldoveana pentru ca erau liberi de contract.

Ceahlaul Piatra Neamt va intalni Steaua in prima etapa a Ligii I, pe teren propriu, intr-o partida care va avea loc la data de 2 august. In runda secunda se va deplasa la Otelul Galati, in timp ce in etapa a treia, tot pe teren propriu, va da piept cu Dinamo.

NewsIn


Gheorghe Stefan sustine ca echipa nemteana nu se va face de ras in Liga I