Ceahlaul Piatra Neamt

Atacantul togolez Abdullah Ibrahim a semnat cu Ceahlaul Piatra Neamt

Atacantul togolez Abdullah Ibrahim (24 de ani) a semnat, luni, un contract cu gruparea Ceahlaul Piatra Neamt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Jucatorul african a fost testat sambata, in meciul amical cu Otelul Galati (scor 0-2). Angajamentul lui Ibrahim cu Ceahlaul se intinde pana la finalul acestui sezon, cu posibilitate de prelungire.

"Este un jucator care ne-a placut mult, mai ales in meciul cu Otelul. A «arat» terenul, a aparut la combinatii si a creat doua ocazii bune de gol pentru noi. Este si un jucator care pune osul la treaba. De astfel de fotbalisti avem nevoie. Ne-am inteles la negocieri si este primul care ne-a convins, dintre cei veniti pana acum la probe. Ramane la noi pana in vara anului viitor. De fapt, toti cei care vor mai veni la noi si cu care vom bate palma pana la urma, vor semna doar pana in vara lui 2010", a anuntat presedintele Consiliului de Administratie al clubului Ceahlaului, Viorel Mastacaneanu.

Dintre jucatorii testati de antrenorul Gheorghe Multescu, portarul sarb Jovic si fundasul francez Paternotte au plecat, ramanand brazilienii Tiago Santos si Rudison Ferreira, portughezul Dionisos, fundasul dreapta congolez Rodrigue Dikaba si fundasul central venit de la Sportul Studentesc, Liviu Rusu. Marti, acestia vor fi supusi unei noi testari.

Mediafax



Atacantul togolez Abdullah Ibrahim a semnat cu Ceahlaul Piatra Neamt