Liga 1

Botosani – CFR Cluj 1-0. Prima infrangere a liderului

Sursă foto: CFR Cluj Facebook

La revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnica a echipei CFR Cluj formatia din Gruia sufera prima infrangere in actuala editie de campionat dupa sapte victorii la rand cu Marius Sumudica antrenor principal.

Unicul gol al meciului de la Botosani a fost marcat de Herve Kage din centrarea lui Hervin Ongenda, in minutul 71.

A fost o actiune rapida in flancul stang cu minge trimisa in careu pentru reluarea de cap a lui Kage la coltul lung in stanga lui Cristi Balgradean.

Cei de la CFR Cluj au solicitat penalty in repriza secunda la o cadere a lui Gabriel Debeljuh in careul gazdelor.

Aceasta a fost a 23-a intalnire a celor doua formatii in prima liga. FC Botosani obtine doar a sasea victorie in fata celor de la CFR Cluj.

Toate cele sase victorii de pana acum ale botosenenilor au fost obtinute pe teren propriu.

Echipa lui Marius Croitoru si-a luat revansa dupa infrangerea suferita la ultima intalnire directa, in 18 mai, scor 0-1. Un meci la finalul caruia cei de la CFR Cluj au devenit campioni pentru a saptea oara in istorie si pentru al patrulea sezon consecutiv.

Caseta tehnica

FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - Edjouma, Papa (Florescu ’52) – Kage (Jaja ’79), Ongenda (Fili ’87), Petkovski (Tchakonte ’87) – Sila. Antrenor: Marius Croitoru.

CFR Cluj: Grădean - Malico, Cestor, Burcă, Manea – Sigurjonsson (Costache ’46), Boateng (Păun ’61), Culio (Bordeianu ’46) - Petrila, Debeljuh, Deac. Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Ţigănaşu ‘90+4, Jaja ‘90+5.

Arbitru: Radu Petrescu.



Botosani – CFR Cluj 1-0. Prima infrangere a liderului