Liga 1

Avem finală pentru ultimul loc în playoff după remiza dintre Sepsi și CFR Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Echipele Sepsi Sf. Gheorghe și CFR Cluj au remizat, scor 2-2, luni seara, în epilogul etapei a 29-a, penultima în sezonul regular din Liga 1.

Ambele echipe și-au ratat obiectivul pe termen scurt după acest rezultat. Sepsi a ratat șansa de a-și asigura locul în playoff cu un succes, în timp ce oaspeții de la CFR Cluj n-au reușit să revină pe primul loc în clasament.

Sepsi a început mai bine meciul și a deschis scorul, în minutul 10, prin fundașul Mark Tamas cu o lovitură de cap din șase metri după o centrare din lovitură liberă.

CFR a ratat două mari ocazii prin Kolinger (min.28) și Muhar (min.31), de fiecare dată portarul Niczuly având intervenții decisive.

Yuri Matias a adus în cele din urmă egalarea pentru CFR, în minutul 31, cu o lovitură de cap după un corner.

Cu Dan Petrescu în tribună din cauza unei suspendări, CFR a intrat în avantaj la pauză. Janga a punctat cu un șut din interiorul careului, în minutul 36.

Sepsi a salvat remiza în partea secundă prin reușita lui Safranko din minutul 76. O pasă decisivă oferită de Ion Gheorghe, jucător introdus de Cristiano Bergodi după pauză.

CFR Cluj rămâne pe doi în clasament, la un punct de liderul Farul.

Sepsi mai păstrează doar două puncte avans în fața celor de la FCU 1948 în lupta pentru locul șase, ultimul care asigură prezența în playoff.

Etapa următoare, ultima a sezonului regular, Sepsi joacă în deplasare cu FCSB, în timp ce echipa FCU 1948 va evolua la Sibiu cu Hermannstadt.

Cele două meciuri vor fi programate la aceeași oră.

Caseta tehnica pentru Sepsi – CFR

Sepsi: Niczuly - Bălaşa (Dimitrov 62), Ninaj, Tamas, A. Dumitrescu – M. Ştefănescu (I. Gheorghe 70), N. Păun, Francisco Junior (Papa 57), C. Matei – Tudorie (Rondon 70), Safranko. Antrenor: Cristiano Bergodi.

CFR Cluj: Scuffet - Braun, Kolinger, Yuri, Camora – Deac (Cvek 78), Boateng, Muhar (Hoban 86), E. Krasniqi (Yeboah 86) - Janga, Petrila (Fica 78). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Francisco Junior 55 / Kolinger 9

Arbitri: Sebastian Colţescu – Radu Adrian Ghinguleac, George Florin Neacşu.



Avem finală pentru ultimul loc în playoff după remiza dintre Sepsi și CFR Cluj