Liga 1

Avancronica meciului Sepsi - Dinamo. Totul sau nimic pentru "caini"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Etapa a 23-a din Liga 1 continua, sambata, cu meciul dintre Sepsi Sf.Gheorghe si Dinamo.

O partida cu o miza uriasa tinand cont de pozitia in clasament a celor doua echipe, in special a formatiei bucurestene.

Dinamo a inceput anul cum nu se poate mai bine, impunandu-se pe teren propriu in fata celor de la Poli Iasi, cu 3-0, rezultat care ar valora nimic fara o alta victorie la Sf.Gheorghe.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Sepsi - Dinamo

Aflata pe locul 11 in clasament, la opt puncte de locul sase ocupat chiar de Sepsi, echipa Dinamo este condamnata sa castige toate meciurile ramase pana la finalul sezonului regular pentru a spera la playoff.

Pentru "caini" meciul cu Sepsi este considerat cel mai dificil din cele ramase de disputat, mai ales pentru ca in acest sezon de Liga 1 echipa covasneana s-a aratat pana acum a fi una dintre revelatiile campionatului.

Sepsi a adunat pana acum 33 de puncte, desi in meciurile de pe teren propriu n-a stralucit neaparat. Dupa trei victorii la rand in primele patru meciuri acasa pentru Sepsi au urmat trei infrangeri consecutive. Echipa lui Eugen Neagoe a legat apoi alte doua succese, dintre care cel mai important cu FCSB (4-2), pentru a pierde un al patrulea meci pe teren propriu, 0-1 cu Botosani.

O singura victorie a obtinut Dinamo in deplasare pana in etapa a 23-a, un 1-0 cu Voluntari adus de golul lui Salomao in minutul 90. Alte trei remize si nu mai putin de sapte infrangeri s-au adunat in contul alb-rosilor pe teren strain.

Sepsi OSK si Dinamo s-au mai intalnit de cinci ori in Liga 1, un joc a fost castigat de covasneni, doua s-au incheiat la egalitate, iar in alte doua partide s-au impus bucurestenii.

Ultimele doua jocuri, ambele pe terenul dinamovistilor, s-au terminat fara gol marcat. Re



Avancronica meciului Sepsi - Dinamo. Totul sau nimic pentru "caini"