Liga 1

Avancronica meciului Dinamo - Poli Iasi

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Ultima partida a etapei a 22-a in Liga 1 Betano le aduce fata in fata pe Dinamo si Poli Iasi.

Trecuta prin mari transformari la nivelul lotului de jucatori in pauza competitionala de iarna, Dinamo incearca imposibilul in cele cinci etape ramase pana la finalul sezonului regular.

Echipa pregatita de Mircea Rednic n-a renuntat inca la gandul de a ajunge in playoff, dar pentru a-si atinge obiectivul Dinamo este obligata sa castige toate meciurile ramase pana in etapa a 26-a inclusiv si sa spere la un joc favorabil al rezultatelor.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Dinamo - Poli Iasi

Prima “finala” de playoff pentru Dinamo este chiar luni seara, pe teren propriu in Stefan cel Mare, contra celor de la Poli Iasi, formatie aflata imediat deasupra “cainilor” in clasamentul din Liga 1.

Sase puncte le desparte pe cele doua formatii inaintea meciului, orice pas gresit al lui Dinamo fiind sinonim cu ratarea prezentei in playoff.

Diferenta dintre Dinamo si echipa de pe locul sase, Astra Giurgiu, este de zece puncte.

La doar patru puncte de giurgiuveni, Poli Iasi spera sa reediteze figura din sezonul precedent cand echipa din Copou a prins in extremis un loc in playoff.

Iasiul este neinvinsa in ultimele cinci meciuri de campionat, inregistrand trei victorii si doua remize, in timp ce Dinamo are un singur succes in ultimele sapte etape, 3-0 pe teren propriu cu U Craiova.

Dinamo a marcat cel putin un gol in opt din cele zece meciuri jucate pana acum pe teren propriu, dar a si primit gol in sapte dintre partide.

Poli Iasi a primit gol in 15 din ultimele 16 meciuri disputate in deplasare.

Dinamo vs CSM Poli Iaşi în Liga 1: 11 jocuri - 4 succese Dinamo - 3 remize - 4 victorii Poli.

Palmares cu Dinamo gazdă: 5 jocuri - 4 succese dinamoviştii - o remiză.



Avancronica meciului Dinamo - Poli Iasi