Liga 1

Avancronica meciului Dinamo – Concordia

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCDinamoOfficial/

Etapa a 4-a din playout debuteaza,  vineri seara, cu meciul dintre Dinamo si Concordia Chiajna.

Dinamo ocupa locul secund in playout, cu 22 puncte, la o victorie distanta de liderul Gaz Metan Medias.

De cealalta parte, pentru Concordia Chiajna situatia este mai mult decat delicata. Ilfovenii sunt ultimii in clasament si au doar 11 puncte, in conditiile in care Hermannstadt, echipa de pe locul care duce la baraj, are 17 puncte.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Dinamo - Concordia

Cu alte cuvinte, Concordia are nevoie disperata de victorie in Stefan cel Mare pentru a mai spera la ramanerea in Liga 1 si sezonul urmator.

Dinamo are doua victorii si o infrangere in playout, in timp ce Concordia n-a obtinut decat doua puncte din noua posibile pana acum de la inceputul partii secunde a campionatului.

Cinci victorii a obtinut Dinamo in ultimele sase meciuri disputate pe teren propriu. Singura infrangere, 1-2 cu Botosani, partida la finalul careia “cainii” si-au luat adio matematic de la playoff.

Dinamo a marcat cel putin o data in 13 din ultimele 15 meciuri disputate pe teren propriu.

Concordia nu a obtinut nicio victorie in ultimele opt deplasari, in acest interval reusind doar doua remize, 0-0 cu Viitorul si Botosani.

De 18 ori s-au mai intalnit pana acum Dinamo si Concordia in campionat. In 11 ocazii victoria a revenit lui Dinamo, de patru ori au castigat ilfovenii, iar trei meciuri s-au incheiat nedecis.

In cele noua meciuri de pana acum disputate cu Dinamo gazda nu s-a inregistrat vreo remiza. Dinamo a castigat sase partide, Concordia trei.

Cea mai recenta intalnire a avut loc pe 1 martie, de asemenea in Stefan cel Mare, iar Dinamo a obtinut victoria, cu 2-1, prin golurile lui Papazoglu si Sorescu. Pentru Concordia a punctat fostul dinamovist Ropotan.



Avancronica meciului Dinamo – Concordia